• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić: Jaku je "povukla" lopta...

Autor mondo.rs

Trener Zvezde nada se boljem pristupu čitavog tima i boljoj partiji Marjanovića, već u subotu u trećoj utakmici ABA polufinala.

 Radonjić: Jaku je "povukla" lopta... Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda Telekom nije uspela da drugi put za 24 sata obori Partizan na kolena!

"Večiti" rival je vodio gotovo sve vreme, najviše sa 15 poena razlike, a kada se dvadesetak sekundi pre kraja ukazala šansa za preokret, Jaka Blažič je brzopleto upropastio tu akciju.

"Naravno da nije", odgovorio je Dejan Radonjić na pitanje da li je na tajm-autu, koji je prethodio neuspešnom napadu Partizana, bilo dogovoreno da se pri rezultatu 68:69 tako postupi.

"Povukla ga je lopta, kao što je mnogo puta znao da uradi", osvrnuo se na pokušaj Blažiča da polaganjem donese prednost crveno-belima, što je Nikola Milutinov osujetio blokadom.

Povezane vIJesti

Kada Boban Marjanović za 24 minuta na parketu postigne samo dva poena, to je takođe veliki preduslov da Zvezda ne pobedi.

"Nije odigrao na način na koji očekujemo. Nadam se da će u subotu biti bolji, na nivou na kome je bio tokom čitave sezone", bez uvijanja je prokomentarisao Radonjić.

Crnogorski stručnjak od celog tima očekuje veće angažovanje, s obzirom na to da je ono izostalo u značajnom delu druge utakmice.

"Sigurno je da sledeći meč mora da se odigra drugačije, bolje u skoku, sa većom koncentracijom. Znamo šta nas čeka pred njihovim navijačima. Idemo da se prikažemo u boljem izdanju i probamo da vratimo 'brejk'".

Radonjić je konstatovao da Zvezda od prvog minuta nije izgledala "onako kako je potrebno protiv Partizana u defanzivi".

"Oni su iskoristili takav naš pristup, stekli prednost i samopouzdanje, potrebno za meč u gostima. Imali smo velikih problema u skoku, što je smanjivalo naše samopouzdanje. U drugoj četvrtini smo do rezultata pokušali da dođemo kvalitetnijim napadom, a kada se u trećoj očekivala reakcija, Partizan je iskoristio veliki broj naših grešaka, napravio razliku i tu je delovalo da će do kraja biti puno lakše za njih".

Crveno-beli su tek u poslednjih desetak minuta bili na svom prepoznatljivom nivou.

"Deo četvrte četvrtine odigrali smo onako kako je trebalo od samog starta. I dalje je bilo grešaka kod zagrađivanja koša, ali smo došli do napada za vođstvo. Nije završen kako smo želeli", zaključio je Dejan Radonjić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC