• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milosavljević i Mačvan: Sad tek počinje

Autor mondo.rs

Košarkaši Partizana zadovoljni brejkom koji su napravili u drugom meču polufinala plej-ofa ABA lige, ali poručuju da treći duel protiv Crvene zvezde dočekuju kao da je 0:0.

 Milosavljević i Mačvan: Sad tek počinje Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Partizan je dobio drugi meč polufinala plej-ofa protiv Crvene zvezde (70:68) i izjednačio rezultat u seriji na 1:1. Crno-beli su odradili dobar posao pred dva meča pred svojom publikom.

"Kao da je 0:0, ima sigurno još dve utakmice, u subotu i nedelju. Sada će biti više više vremena za odmor posle dva teška meča... U drugi meč smo ušli spremije, i Aleksandar Pavlović i Nikola Milutinov su bili spremni da igraju, tako da nas je bilo više u rotaciji, odigrali smo čvršće i to je jedina razlika u odnosu na prethodni meč", sumirao je Milan Mačvan odrađeno na derbiju.

Polufinalna serija nastavlja se u subotu, a Partizan će za razliku od prve dve utakmice, imati podršku sa tribina.

"Navijanje naših navijača treba da se pretvori u našu još veću energiju i samo tako možemo da dođemo do nove pobede", dodao je Mačvan, koji je bio najbolji igrač meča sa 14 poena i 17 skokova.

Kapiten Partizana Dragan Milosavljević složio se da je njegova ekipa stigla do jako važne pobede i vratila seriju na početak.

"Bila je jako teška utakmica, imali smo meč, vodili smo veći deo, ali opet nismo uspeli da zadržimo tu prednost. Nismo baš najbolje kontrolisali ritam, pogotovo u poslednjoj četvrtini i opet smo igrali bez organizacije, pa je Zvezda uspela da stigne rezultat, ali na svu sreću se sve dobro završilo", naveo je Milosavljević.

"Bili bismo u jako teškoj situaciji da smo izgubili ovu utakmicu, ali smo napravili brejk i možda imamo blagu prednost", dodao je kapiten crno-belih.

Centar Partizana Nikola Milutinov je u poslednjim sekundama meča odigrao ključnu ulogu u trijumfu crno-belih, pošto je zaustavio prodor Jake Blažiča.

"Bila je teška i napeta završnica, ali je najbitnije da smo mi izašli kao pobednici. Nije samo moj duel sa Jakom odlučio meč, to što se desilo na kraju ja sam samo želeo da odradim na najbolji način... i to je to", rekao je Milutinov, koji je dodao da će i povređeno oko u duelu baš sa Blažičem na prvom meču “biti dobro”.

Treća utakmica polufinalne serije plej-ofa između Partizana i Crvene zvezde igraće se u subotu od 21 čas, opet u Pioniru.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC