• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević: Bobanova igra nije neobjašnjiva

Autor mondo.rs

"Marjanovićeva slabija prezentacija (u prve dve utakmice) nije posledica njegove blede partije, već timske odbrane", rekao je trener Partizana o centru Zvezde u najavi derbija.

 Vujošević: Bobanova igra nije neobjašnjiva Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

"Šta se događa sa Bobanom Marjanovićem?", pitaju se navijači Crvene zvezde dok prate jako važnu polufunalnu seriju svog tima i Partizana.

MVP Evrolige i najdominantnija petica najjačeg takmičenja nije igrao u prve dve utakmice ni približno kao u dosadašnjem toku sezone. Naravno, ogromne zasluge za to ima odbrana crno-belih, koja mu posvećuje veliku pažnju i troši značajnu energiju da bi ga izbacila iz igre.

Trener Partizana Duško Vujošević posebno je upitan u petak da li bi odbrana od gorostasa crveno-belih mogla da bude i ključ pobede crno-belih u seriji.

"Boban jeste limitiran na utakmicama timskom odbranom, kojom su se stvarale neke druge 'rupe' u odbrani. Sigurno se očekuje i njegova reakcija... Odbrana je maksimalno usredsređena upravo na zaustavljanje njegove igre i njegova slabija prezentacija nije posledica njegove blede partije, u smislu da je neobjašnjivo kako je do toga došlo. To je izazvano postavkom timske odbrane. Ona otvara i koncepcijske rizike i pitanje je kako će drugi igrači to iskoristiti", rekao je trener Partizana.

MILUTINOV ĆE IGRATI

Trener Partizana rekao je da svi njegovi igrači spremni za utakmicu, uključujući i Nikolu Milutinova, koji je drugi meč odigrao sa zaštitnim sočivom.

"Nikoli je bila zagrebana rožnjača, što je bilo neverovatno neprijatno i bolno. Nije mogao da otvori oko do sutra u podne, a to je sanirano tako što mu je stavljeno meko terapeutsko sočivo. Srećom, svačija rožnjača se lako regeneriše... Nije idealna situacija, ali kažem da je dobra, s obzirom na to kakva je mogla da bude".

Šef struke crno-belih osvrnuo se na naporan ritam utakmica u seriji i ukazao na činjenicu da igračima oba tima nije lako da odgovore na velike napore.

"Igrati u dva dana dve tako teške utakmice je nešto što zaista prevaizali granice mogućnosti. Ovaj susret ima van toga i veliki značaj u smislu plasmana za Evroligu sigurno još više čini utamice složenim i teškim. Pokušaćemo da igramo bolje nego u prethodne dve utakmice", dodao je trener Partizana.

Ko pobedi u subotu steći će prvu "meč loptu" za plasman u Evroligu. Ogroman značaj utakmice i poraz u prošlom meču izazvaće reakciju Zvezde, uveren je Vujošević.

"Znamo Zvezdine kvalitete i izuzetno ih poštujemo. Znamo da će dati sve od sebe da reaguju i da rezultatski vrate seriju u svoju prednost, jer neka blaga prednost ovog momenta je na našoj strani, s obzirom da su dve utakmice igrane u domaćinstvu CZ i da smo napravili 'brejk'. Ipak, utakmica će biti jako teška i trudićemo se, dajući svoj maksimum, da dobijemo susret", podvukao je trener crno-belih.

Treća utakmica plej-of serije biće odigrana u subotu, od 21 čas. 

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

mikula mali

Lako je objašnjiva loša igra Bobija. Neko je odlučio da Partizan igra Evroligu i prema tome se i gradi sudijski kriterijum. A kriterijum koji ide na ruku Partizanu.je dozvoliti oštriju igru da bi mogli izgurati bobija od koša. u par navrata se jasno vidi kako ga po dvojica bukvalno guraju sa obe ruke.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC