• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vilijams: Neopisivi ponos!

Autor mondo.rs

Plejmejker Zvezde konstatovao da je njegov tim prolazio tokom sezone kroz uspone i padove i na kraju izborio zasluženi plasman u finale ABA lige.

 Vilijams: Neopisivi ponos! Izvor: MN PRESS

Markus Vilijams bio je, uz Čarlsa Dženkinsa, najbolji strelac Zvezde u trećoj i završnoj pobedi crveno-belih u polufinalu ABA lige.

Posle meča, pre polaska na slavlje sa navijačima, nasmejan je razgovarao sa novinarima.

"Cele ove sezone bilo je uspona i padova, ali više uspona. Naši mladi momci bili su odlični. Ne mogu da opišem koliko sam ponosan na ekipu", rekao je Amerikanac.

Osvrćući se na okončanu seriju, konstatovao je da je Zvezda bila "jednostavno bolji tim".

"Obe ekipe znale su da bi priču o navijačima i prednosti domaćeg terena trebalo ostaviti po strani. Na kraju se sve svodi na košarku. Sudije su to dozvolile i mislim da smo u tri od četiri utakmice jednostavno igrali bolje. Fokusirali smo se na odbranu".

Vilijams je otkrio šta je Dejan Radonjić poručio timu.


"Trener je uradio odličan posao, pripremivši nas skautingom, puštanjem video snimaka. Predstavio nam je koliko je sve ovo važno. Nije da to nismo znali, ali je ipak govorio: 'Ako hoćete da osvojite titulu i ako hoćete da igrate Evroligu - samo dajte sve od sebe. To smo i uradili'.

Svoju ulogu u četvrtom meču serije nije hteo da ističe.

"Znate, naporno smo radili cele sezone. Neki momci su u određenim fazama istupili. Ja sam možda u trećoj i delu četvrte četvrtine večeras, ali su inače to bili Bobi, Čarls... Kalinić je odigrao odličnu seriju.  Dženkins je celu seriju odigrao odlično. Fokus je bio na Marjanoviću i mislim da je dobro dodavao, borio se sa udvajanjima. Luka je odigrao odlično i juče. Kao što sam rekao, ponosan sam na sve", složio je utiske.

Koga bi voleo u finalu?

"I Budućnost i Cedevita su jaki timovi. Da nisu - ne bi bili tu gde su. Igrali smo sa njima četiri puta ove sezone i pobedili ih u gostima košem razlike. Imaćemo priliku da ih pogledamo u petoj utakmici i da tako saznamo protiv koga ćemo igrati", završio je jedan od heroja velike Zvezdine pobede.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC