• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dule: Hvala državi!

Autor mondo.rs

"Odigrali smo krajnje pošteno i dali svoj maksimum, ali imamo limite", poručio je trofejni Partizanov trener posle poraza u polufinalu ABA lige.

 Dule: Hvala državi! Izvor: MN PRESS

Duško Vujošević je od prvog treninga, u avgustu prošle godine, govorio je o neadekvatnom tretmanu Partizana od strane države i nadležnih sportskih institucija.

Sudeći po onom što je izjavio nakon konačnih 1:3 protiv Crvene zvezde Telekom u polufinalu plej-ofa ABA lige, glavnog krivca za to što njegove ekipe neće biti u Evroligi drugu sezonu zaredom, vidi na istoj adresi.

"Čestitam Zvezdi na plasmanu u finale i hteo bih da se zahvalim državi na velikoj pomoći koju je Partizan od nje imao u svim segmentima", ironično je poručio Vujošević.

"Hvala navijačima na bodrenju na ovoj utakmici i tokom čitave sezone. Svako zlo ima svoj kraj, pa što kažu u Crnoj Gori: 'I ovo će se jednom lane zvati'. Treba i ovo izdržati".

On je priznao da je "večiti" rival trenutno kvalitetniji tim, što je naročito došlo do izražaja u seriji od nekoliko utakmica za kratko vreme.

"Moram da kažem da je ekipa koju vodim večeras odigrala krajnje pošteno i dala svoj maksimum. Naš tim ima određene limite i protiv rivala koji ima kvalitet i dužine klupe kao Zvezda, ti limiti u seriji od nekoliko utakmica dolaze do izražaja".

KAPITEN: BORBA DO KRAJA

Dragan Milosavljević promuklim glasom se zahvalio navijačima na "ogromnoj podršci" i dao generalni komentar polufinala.

"Serija je bila iscrpljujuća. Sve tri utakmice koje smo izgubili, nismo uspeli da 'prelomimo' u odlučujućim momentima i nažalost izgubili smo seriju. Čestitao bih Zvezdi na prolasku u finale".

Sa kakvim motivom će crno-beli nastaviti sezonu u domaćoj Superligi, koja se igra samo za prestiž?

"Mora da se izdrži. Ostaćemo tu, borićemo se do kraja, jer je svaki trofej važan. Ovo jeste težak poraz, ali oporavićemo se".

Trener Partizana u subotu uveče je kritikovao suđenje u trećem meču, da bi dan kasnije ostao pri tom stavu, čak ga i pooštrio.

"Pripremajući se za ovu utakmicu, sa timom i saradnicima sam pogledao treći meč, koji se pokazao presudnim za celu seriju. Suđenje je bilo skandalozno i jedino sam (u subotu - prim.aut) pogrešio što sam izostavio (sudiju Damira) Javora, koji je bio direktno uključen sa (Ilijom) Beloševićem i (Sretenom) Radovićem. Oni su svojim kriterijumom direktno skrojili ishod".

Usledilo je pitanje o suđenju u završnoj utakmici polufinala plej-ofa.

"Suđenje večeras treba posmatrati u kontekstu prethodnih utakmica. Ali, ako gledamo samo ovu... Mislim da na Vilijamsu nije bio faul pri šutu za tri poena i da nije bila Draganova (Milosavljević) četvrta lična. Bilo je grešaka, ali ovog puta nisam video tendenciju", završio je Vujošević.

Priča će se sigurno nastaviti u narednim danima...

Tagovi

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

pop73

Bilo bi dobro da si prokomentarisao i udaranje Dzenkinsa od strane tvojih igraca. Onda bi ti bio velicina prvo covjeka pa onda i trenera. Ovako ......

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC