• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Navijač Zvezde iz Pionira: Bio sam uz svoj klub

Autor mondo.rs

MONDO je razgovarao sa Stevanom Sojićem koji se sukobio sa Duškom Vujoševićem.

Incident koji se dogodio posle četvrte utakmice polufinalne serije ABA lige između Crvene zvezde i Partizana još jednom je bacio mrlju na trofejni sport.

Zbog važnosti duela, jer plasman u finale znači i učešće u Evroligi naredne sezone, mečeve "večitih rivala" pratila je ogromna tenzija, koja je doprinela da po završetku četvrte utakmice i pobede crveno-belih za ukupnoh 3:1, trener Partizana Duško Vujošević fizički nasrne na navijača protivničkog tima, a ispostaviće se i člana Skupštine KK Crvena zvezda Telekom, Stevana Sojića.

MONDO je na stadionu "Rajko Mitić" razgovarao sa Sojićem, koji je uz prvobitno protivljenje na molbu za intervju, ipak, pristao da ukratko pojasni otkud on u Hali Pionir u obe utakmice u kojima je Partizan bio domaćin, iako je Zvezdinim pristalicama bio zabranjen dolazak.

"Kada je odlučeno da se polufinalna serija igra bez gostujućih navijača obećao sam našim igračima da će svakako imati podršku, a nekoliko zvezdaša su dovoljni kao puna hala partizanovaca. Dva dana pred treću utakmicu bio sam sa igračima na 'Marakani', u Zvezdinom muzeju i prodavnici i tom prilikom su istakli da im je žao što neće imati podršku navijača sa tribina. Tada sam im obećao da ćemo biti uz njih uvek, posebno u istorijskim utakmicama, poput ovih sada", rekao je Sojić.

O incidentu sa Vujoševićem nije želeo da priča.

"Ne bih to komentarisao".

MONDO saznaje da je Sojić član Skupštine KK Crvena zvezda Telekom od 2011. godine, a prethodno je četiri godine bio u istom telu fudbalskog kluba. Aktivan je, takođe i kao član Upravnog odbora Kik-boks kluba Crvena zvezda Delije.

Među najvatrenijim pristalicama Crvene zvezde, Delijama, zadužen je za osmišljavanje koreografija, a zajedno sa Borom Đorđevićem i Milanom Kalinićem učestvovao je u produkciji muzičkog diska "Pesme sa severa", kao i u organizaciji humanitarnog koncerta za pomoć stanovništvu Kosova i Metohije, koji se prethodnih godina održavao na "Marakani".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC