• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čović: Nema opuštanja

Autor mondo.rs

Predsednik Crvene zvezde smatra da je ekipa u dosadašnjem toku sezone ostvarila sve zacrtane ciljeve, ali još nije završila posao.

 Čović: Nema opuštanja Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda ostvarila je odlične rezultate u Evroligi, plasmanom u Top 16 fazu, osvojila je Kup Radivoja Koraća, dok je u ABA ligi trijumfom u polufinalnoj seriji nad Partizanom obezbedila nastup u najjačem evropskom takmičenju i naredne godine.

Predsednik crveno-belih Nebojša Čović zadovoljan je zbog svega učinjenog ove sezone, ali...

"Sve što smo planirali u dosadašnjem delu sezone uspeli smo da ostvarimo. Razloga za zadovoljstvo ima na pretek, ali opuštanja ne sme biti. Srećan sam što smo u polufinalnoj seriji plej-ofa sa Partizanom pružili izvanrednu igru, da smo u poptunosti nadigrali večitog rivala i da smo apsolutno zasluženo došli u poziciju da se borimo za šampionski prsten", izjavio je Čović.

Predsednik Zvezde ne krije da želja svih da se posao u regionalnom takmičenju završi uspešno i prvi put u istoriji osvoji šampionski pehar.

"Želja svih nas je da fantastičnu sezonu u ABA ligi, u kojoj smo srušili mnoge rekorde, završimo na najbolji mogući način. Za to će biti neophodna još veća borbenost i požrtvovanje igrača na terenu, ali i još snažnija podrška navijača sa tribina".

Prvi meč finala regionalnog takmičenja, koje će se takođe igrati na tri dobijena meča, na programu je u subotu, a Zvezda, bez obzira ko će biti rival (Budućnost ili Cedevita) ima prednost domaćeg terena.

"Neophodno je da zadržimo visok nivo koncentracije, jer nismo ostvarili sve ciljeve, ostalo je finale. Na pravom smo putu, ali treba načiniti i taj poslednji korak. Izdržali smo velike pritiske, uložili smo ogroman trud i rad i verujemo da će se to isplatiti", istakao je Čović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC