• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Počinje prodaja karata za finale ABA lige

Autor mondo.rs

Crvena zvezda saopštila je da će u četvrtak početi sa prodajom kompleta, a naknadno eventualno i pojedinačnih karata, za finalnu seriju plej-ofa regionalnog takmičenja u Beogradu.

 ZVEZDA: Počinje prodaja karata za finale ABA lige Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je prvi finalista plej-ofa ABA lige. Crveno-beli večeras će saznati ime rivala u borbi za šampionski prsten regionalnog takmičenja, nakon petog odlučujućeg meča polufinalne serije u Podgorici između Budućnosti i Cedevite.

Klub sa Malog Kalemegdana saopštio je da će karte za finalnu seriju, u kojoj će Zvezda imati prednost domaćeg terena, početi da se prodaju sutra, u četvrtak od 10 časova u svim poslovnicama Eventima (Kombank arena, TC Ušće, Dom omladine, Bilet centar i još stotinak prodajnih mesta širom Srbije), a svaka osoba će moći da kupi najviše četiri ulaznice.

U četvrtak i petak prodavaće se samo kompleti karata koji će važiti za sve tri eventualne utakmice u Beogradu.

Ukoliko kompleti ulaznica ne budu rasprodati, na dan meča (u subotu i nedelju) će moći da se kupe pojedinačne karte i to na prodajnim mestima Eventima, ali i na blagajni Pionira od 16 sati.

Crveno-beli su saopštili da će se pojedinačna karta na tribinama A, B, C i Dkoštati600 dinara, a komplet ulaznica za sve tri eventualne utakmice 900 dinara.

Pojedinačna karta u parteru B i parteru 4900 dinara, a komplet uzaznica 1.400 dinara.

Pojedinačna ulaznica za mesto u Plavoj i Beloj loži 1.200 dinara, a komplet ulaznica 2.200 dinara.

Pojedinačna karta u loži iznosi 1.500 dinara, a komplet 2.500 dinara, dok je za pojedinačnu ulaznica za počasno mesto uz teren(court seat) iznositi 7.000 dinara, a komplet karata 12.000 dinara.

Finalna serija ABA lige startuje u subotu 25. aprila u Pioniru, od 20.30 časova, i svi naredni mečevi igraće se u istom terminu.

Drugi meč, takođe u Pioniru, na programu je u nedelju, 26. aprila, a zatim slede dva duela van Beograda - 29. i 30. aprila. Ukoliko bude bilo neophodno "majstorica" će se igrati 2. maja, opet u Pioniru.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC