• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić: Misli nam nisu odlutale

Autor mondo.rs

Trener Crvene zvezde Telekom kaže da je ekipa maksimalno koncentrisana na finale plej-ofa ABA lige protiv Cedevite.

 Radonjić: Misli nam nisu odlutale Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Prošle nedelje u ovo vreme, Zvezda se uz mnogo tenzije pripremala za dve utakmice u 24 sata pred Partizanovim navijačima, u kojima se rešavalo ne samo pitanje učesnika finala ABA lige, nego i plasmana u Evroligu, što je za oba kluba bilo od ogromnog značaja.

Sada, pred finalnu plej-of seriju protiv Cedevite, akteri su daleko rasterećeniji, ali Dejan Radonjić uverava da su crveno-beli maksimalno spremni da se bore za sledeći cilj, a to je trofej namenjen šampionu regiona.

"Polufinale je dobilo na značaju zbog plasmana u Evroligu. Time smo uradili veliku stvar za klub, ali pored toga želimo da osvojimo trofej. Znamo da nas čeka velika borba, protiv odličnog protivnika", rekao je Radonjić na konferenciji za novinare.

Zvezda dočekuje Cedevitu u subotu od 21.00 i u nedelju od 20.30, sa željom da nastavi niz pobeda započet u regularnom delu sezone, kada je bilo 88:87 i 78:63.

Zagrepčani su uprkos deficitu od 2:0, uspeli da eliminišu Budućnost, dobivši tri utakmice zaredom, odlučujuću u Podgorici u sredu.

"Svesni smo kvaliteta i velikog iskustva Cedevite. To je ekipa sa velikim potencijalom, ima igrače koji su igrali za najveće evropske klubove. Mi smo igrali četiri utakmice protiv Partizana, a dobro se zna koliko to iziskuje napora. Misli su posle trijumfa mogle da odu u drugom pravcu, međutim, brzo smo se vratili na ono što nam je cilj od prvog dana, a to je osvajanje trofeja", dodao je Radonjić.

Luka Mitrović na terenu će predvoditi kompletan tim Zvezde, pošto su svi igrači zdravi i spremni.

"Ekipe su ulaskom u finale napravile veliki uspeh i skinule veliki pritisak sa sebe, što naravno, ne znači da će se bilo ko zadovoljiti samo s tim. Mislim da će naš duel sa Cedevitom biti pravi evroligaški i da će odlučivati nijanse. Pozivam navijače da nam pomognu da iskoristimo prednost domaćeg terena".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC