• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Problemi Radonjića: Cirbes za brigu, Joviću loše

Autor mondo.rs

Prema rečima trenera Zvezde, male su šanse da centar crveno-belih zaigra u drugom meču finalne serije. Stanje plejmejkera će se još pratiti.

Odličan početak, praćen velikim oscilacijama i zdravstvenim problemima, najjači su utisci igre Crvene zvezde Telekom na "otvaranju" finalne serije ABA lige.

Značajno teže i nervoznije nego što se činilo u prvom poluvremenu, tim Dejana Radonjića borio se i izborio sa Cedevitom. U prvom poluvremenu vodio je "plus 23", na početku poslednjeg minuta samo šest poena.

Ipak, neizvesna završnica nije viđena. Čarls Dženkins i Luka Mitrović bili su sigurni sa linije penala, što je uz dobru odbranu bilo dovoljno za mirnu završnicu i slavlje 5.500 posetilaca hale Pionir.

"Napravili smo u prvom delu razliku koja nije bila očekivana, s obzirom na kvalitet Cedevite. Bili smo u tim momentima jako dobri u napadu, prolazile su nam sve ideje, uz jako čvrstu odbranu... Bili smo svesni da Cedevita neće biti takva u drugom delu. To se i desilo, pa su u nastavku oni bili jako čvrsti u odbrani, a mi više driblali nego što smo dodavali i došli do 18 izgubljenih lopti", rekao je posle utakmice trener Zvezde Dejan Radonjić.

Maik Cirbes odskakutao je u svlačionicu pre finiša, a Stefan Jović takođe nije bio sposoban da odigra završnicu, iako je sedeo na klupi, na koju se pri kraju vratio i nemački centar.

"Svakako me brine situacija oko Cirbesa. Teško je očekivati da će moći da igra sutra. Jović je na poluvremenu prijavio da se ne oseća dobro. Videćemo da li je prehlada, bolest ili nešto drugo. Bio je malaksao i nespreman za igru", rekao je trener Zvezde.

Da li je večerašnji meč bio dobra opomena njegovom timu da ne bi smeo da se opušta protiv prvaka Hrvatske?

"Opomena nam i nije bila potrebna. Znamo kakav je tim Cedevita. Navijački gledano, svi bismo voleli da bude kako se priča, ali na terenu je sasvim drugačije. Znamo protiv koga igramo i da moramo da igramo jako dobro", dodao je Radonjić, uz ocenu:

"Čeka nas teška i neizvesna serija".

Naredni meč Zvezda i Cedevita odigraće u nedelju uveče, od 20.30 časova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC