• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Ratnici" bez milosti!

Autor mondo.rs

Golden Stejt prvi prošao u četvrtfinale plej-ofa NBA lige.

Golden Stejt je u drugom kolu plej-ofa NBA lige, a Memfis na korak od istog uspeha.

"Ratnici" su savladali Nju Orleans 109:98 za maksimalnih 4:0 u seriji, dok su "Grizliji" napravili brejk u Portlandu i sada vode 3:0.

Po navici, sjajnu partiju u plavo-žutom dresu pružio je Stiven Kari, koji je meč završio sa 39 poena (6-8 za tri), devet asistencija i osam skokova. Najveću podršku bek Golden Stejta imao je u Kleju Tomsponu (25 poena) i Drejmondu Grinu (22p, 10sk, 8as). Ostali "ratnici" imali su jednocifren učinak poena i ostalih segmenata igre.

Na suprotnoj strani Entoni Dejvis je ubacio 36 poena i uhvatio 11 lopti pod koševima, dok je Erik Gordon upisao 29 poena, ali sve to nije bilo dovoljno da njihov tim izbegne još jedan poraz. Već na poluvremenu bilo je jasno kakav se rasplet očekuje, pošto su gosti vodili 67:54.

Memfis je uspeo da "doda gas" u drugom poluvremenu i preokrete rezultat protiv Portlanda koji je na odmor otišao sa 13 poena prednosti (62:49), ali senku na slavlje "Grizlija" bacila je povreda Majka Konlija.

Bek Memfisa morao je van igre pošto ga je laktom u lice udario Si-Džej Mekalum. Do tog trenutka, Konli je imao 14 poena, 4 asistencije i 3 skoka. "Grizliji" već imaju problem sa povredom još jednog beka, Bena Udriha, koji je iskrenuo zglob u drugoj utakmici serije.

...
Izvor: YouTube


Najefikasniji igrač meča u Portlandu bio je Niklas Batum sa 27 poena, jednim više od saigrača Mekaluma, pet od Demijana Lilarda, a šest od Lamarkusa Aldridža.

U pobedničkom timu prednjačio je Mark Gasol sa 25 poena,

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC