• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milvoki se ne predaje!

Baksi su bili na rubu eliminacije, ali su i drugi put uzastopno pobedili Bulse (94:88). Sada gube 2-3. Bruklin i Atlanta "kao da nisu igrali". Portland još u životu.

Milvoki se ne predaje!

Ekipa Džejsona Kida došla je nadomak ispadanja iz plej-ofa, gubila od Čikaga (0:3), ali je protekle noći potpuno "otvorila" seriju.

Drugim uzastopnim trijumfom protiv Bulsa (94:88), Baksi su smanjili vođstvo Derika Rouza i saigrača na 2:3. Hoće li imati snage da u četvrtak na svom terenu izbore i majstoricu?

U ponedeljak uveče, Milvoki je predvodio Majkl Karter Vilijams sa 22 poena i devet asistencija, kao i Kris Midlton, sa 21 poenom.

"Ne osvrćemo se na budućnost i na ono što će se dogoditi. Ceo tim je od početka sezone radio ono što i sada radi - razmišljao o sadašnjem trenutku i ni o čemu više", rekao je Kid posle utakmice.

Karter Vilijams je uradio veliki posao i u odbrani, zaustavivši Derika Rosa. Sveo je učinak nekadašnjeg MVP-a lige na 13 poena, šest izgubljenih lopti i 15 promašaja iz 20 šuteva, uključujući i svih sedam pokušaja za tri.

Džimi Batler bio je najefikasniji među "bikovima", sa 20 ubačenih poena, ali je i on iz igre pogodio samo pet od 21 šuta. Bulsi su šutirali sa 34,4 odsto preciznosti, ubacivši samo četiri trojke iz 22 pokušaja.

Bruklin je jutros, posle produžetka, savladao Atlantu sa 120:115 i izjednačio rezultat na 2:2 u četvrtfinalnoj seriji Istočne konferencije.

Sa 35 koševa, sedam asistencija i pet skokova Deron Vilijams bio je najzaslužniji za pobedu Bruklina u čijim redovima je veoma zapaženu rolu imao i Bruk Lopez sa 26 poena i deset uhvaćenih lopti.

U poraženom timu najjači utisak ostavili su Džef Tig i DeMar Kerol. Prvi je, uz 20 koševa imao i 11 asistencija, dok je Kerol utakmicu završio sa, takođe 20 poena, i devet skokova.
Naredna utakmica ova dva tima igraće se u noći između srede i četvrtka u Atlanti.

Meč loptu za plasman u polufinale plej ofa, ali Zapadne konferencije, propustio je i Memfis koji je jutros, kao gost, izgubio od Portlanda sa 99:92.

Memfis je, ipak, u znatno povoljnijem položaju od Čikaga pošto će naredni meč protiv Portlanda igrati na svom terenu već u noći između srede i četvrtka.

Sa 32 koša i sedam asistencija Demijan Lilard bio je centralna figura susreta i, bez sumnje, najzaslužniji što će se serija nastaviti, dok je sa suprotne strane odskočio Mark Gasol koji je, uz 21 poen, imao i šest asistencija.

ISTOČNA KONFERENCIJA:

Bruklin - Atlanta 120:115 - posle produžetka (2:2 u seriji)
Čikago - Milvoki 88:94 (3:2)

ZAPADNA KONFERENCIJA:
Portland - Memfis 99:92 (1:3)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC