• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dangubić igrao basket sa malim Pančevcima

Autor mondo.rs

Košarkaš Crvene zvezde posetio osnovce u svom rodnom gradu, u okviru zajedničke akcije "One team", u organizaciji kluba i Specijalne olimpijade, uz podršku kompanije Telekom Srbija.

Crvena zvezda Telekom i Specijalne Olimpijade Srbije nastavili su da sprovode Evroligin projekat Learning2Play – Učimo kroz igru, uz podršku kompanije Telekom Srbija.

U ponedeljak, dan posle pobede protiv Cedevite, košarkaši crveno-belih družili su se sa mališanima, koji u okviru programa prolaze kroz časove matematike, srpskog i engleskog jezika, kao i košarkaške treninge.

U inkluzivnom programu učestvuju deca iz specijalnih i redovnih škola, a sa njima su ove nedelje vežbali i igrali Luka Mitrović i Nemanja Dangubić. Kapiten Zvezde održao je pokazni trening u klupskoj hali Basket lend, a bek u svom rodnom gradu - Pančevu.

"Tokom sat vremena druženja, razne košarkaške igrice kombinovane su sa kvizovima znanja, u kojima su učesnici projekta proveravali sve što su proteklih mesec dana naučili", objavio je klub.

Kompanija Telekom Srbija tradicionalno pruža podršku i učestvuje u čitavom projektu ONE Team.

"Prethodna saradnja sa Evroligom ocenjena je veoma pozitivno. Nadamo se da će taj uspeh biti ponovljen, na dobrobit mladih učesnika", rekla je menadžerka za korporativnu društvenu odgovornost u Telekomu Srbija Miroslava Tešin Popović.

Dangubić je strpljiv i nasmejan radio sa decom u Školi za decu ometenu u razvoju "Mara Mandić", koju su posetili i osnovci iz drugih osnovnih škola.

"Posebno mi je drago da sam bio u prilici da se družim sa svojim Pančevcima. Jako je važno da ovakve akcije ne budu usredsređene samo na Beograd, tako da mi je izuzetno zadovoljstvo da se i moj rodni grad našao na ONE TEAM mapi. Uvek se rado odazivam za učešće u projekte ovakvog tipa, koji su zaista brojni kada je Zvezda u pitanju".

Osnovna ideja projekta “Kroz igru učimo” bila da se podigne svest o problemu velikog broja nepismenih u Srbiji i ljudi koji imaju samo osnovno obrazovanje i da se naravno podstiče bolja i uspešnija integraciji osoba sa smetnjama u intelektualnom razvoju u naše društvo.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC