• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Spanulis: Oni treba da se pokaju

Autor mondo.rs

Najbolji košarkaš Olimpijakosa kaže da je emotivno reagovao na uvrede upućene njegovoj porodici.

Gestikulacija Vasilisa Spanulisa posle trojke postignute dva minuta pre kraja poslužila je navijačima Panatinaikosa kao povod da krenu u napad na klupu Olimpijakosa, čiji igrači su usred tajm-auta bili primorani da pobegnu u svlačionicu.

Usledio je gotovo polučasovni prekid, posle kog su gradski rivali pred znatno manjim brojem gledalaca priveli kraju već praktično rešenu utakmicu - 66:77 u korist Olimpijakosa.

Kontraverzni gazda Panatinaikosa Dimitris Janakopulos zatražio je lično od grčkog premijera Ciprasa da kazni Spanulisa zbog "sramne provokacije", a nekadašnji košarkaš "zelenih", koji se leta 2010. preselio u Pirej, imao je spreman odgovor.

"Kada god gostujemo Panatinaikosu, prinuđen sam da slušam razne stvari. Ja nisam nikoga opsovao, u naletu emocija jesam napravio taj gest, ali ne kajem se zbog toga. Trebalo bi da se pokaju oni koji psuju porodice i decu", odapeo je Spanulis "strelicu" ka navijačima nekada svog, sada rivalskog kluba.

Olimpijakos i Panatinaikos gotovo sigurno će se kroz mesec dana sastati u finalu plej-ofa prvenstva Grčke, a prednost domaćeg terena imaće crveno-beli, kojima u međuvremenu predstoji i nastup na Fajnal foru Evrolige.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC