• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Pavlović povređen, u junu svi slobodni"

Autor mondo.rs

Krilni igrač Partizana zbog povrede skočnog zgloba će pauzirati ukupno tri nedelje.

 "Pavlović povređen, u junu svi slobodni" Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Takmičenje u Superligi Srbije za košarkaše Partizana se nastavlja gostovanjem u Železniku (sreda, 18.00), pobedniku prvog dela prvenstva Srbije, u kome nisu nastupali učesnici ABA lige.

Osim Džoša Akojona, koji je sporazumno raskinuo ugovor odmah posle poraza u polufinalu plej-ofa regionalnog takmičenja, Duško Vujošević protiv FMP-a neće moći da računa ni na povređenog Sašu Pavlovića.

"Tokom prvog susreta sa Zvezdom doživeo je potres mozga posle slučajnog sudara sa Kalinićem. Kasnije je zaradio i distorziju skočnog zgloba, a snimak je pokazao da je potrebno mirovanje od 21 dan i terapije".

Ako se oporavak nekadašnjeg NBA krila bude odvijao u skladu sa prognozom, on će propustiti i duel sa Metalcem u subotu. Naredne utakmice Partizan će igrati 11. maja protiv Vojvodine i tri dana kasnije protiv Tamiša.

TEPIĆ: ZA ODBRANU TITULE


"Porazi poput onog u polufinalu ABA plej-ofa su sastavni deo sporta. Pokušaćemo da se u finišu sezone izdignemo i odbranimo ono što su generacije pre nas, u prethodnih 13 godine radile", poručio je Milenko Tepić pred nastavak domaće Superlige.

Upitan ima li istine u informaciji "Gazete delo sport", da će Edo Murić tokom leta preći u milanski Armani, Vujošević je odgovorio da za to nema pravnih prepreka, jer reprezentativcu Slovenije kasne plate.

"Voleo bih da Murić ostane u Partizanu koliko je planirano ugovorom, ali činjenica je da su svi naši igrači slobodni, kao i prošle godine. To je deo strategije iz određenog centra moći, koji želi da se ovako nešto dešava".

Govoreći o duelu sa FMP-om, koga sa klupe predvodi Milan Gurović i koji uz Partizan i Crvenu zvezdu Telekom jedini ima skor 2-0 u Superligi, Vujošević je rekao da će crno-beli sigurno imati težak zadatak.

"Sa FMP-om smo prošle sezone odigrali dve veoma teške utakmice. Oba puta smo pobedili uz mnogo napora, veliku borbu i dozu sreće. Ti mladići su napredovali, ali mislim da smo bolji tim i da ćemo, pružajući svoj maksimum, to preneti na parket".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC