• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bertans od leta u Barsi?

Autor mondo.rs

Prema pisanju španskih medija, kontakt je već uspostavljen. Najvažniji uslov - da prođe lekarske preglede.

 Bertans od leta u Barsi? Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Davis Bertans (22 god, 206 cm), bivši košarkaš Partizana, a aktuelno krilo Laboral Kuće, drugi put u poslednje tri godine dočekuje leto sa teškom povredom kolena.

Visoki Letonac ponovo se oporavlja od kidanja prednjeg ukrštenog ligamenta, koji je teško povredio i dok je igrao za crno-bele. Za vreme boravka u SAD, gde je brigu o njemu ponovo preuzeo i San Antonio, na meti je španskog šampiona.

Prema pisanju medija sa Pirineja, Barselona je zainteresovana da po isteku tekuće sezone angažuje jednog od najboljih trojkaša najjače evropske lige (63/151 ove sezone).

"Barselona i Laboral Kuća već su potpisali predugovor kojim su dogovorili taj transfer. Nakon usaglašavanja svih finansijskih uslova i detaljnog lekarskog pregleda, Bertans bi na leto mogao da potpiše ugovor i napusti Baskoniju", otkrivaju katalonski mediji.

Katalonski klub, po svemu sudeći, očekuju velike promene nakon ove sezone, u okviru kojih bi očigledno i bivši igrač crno-belih, Olimpije i tri kluba iz Rige mogao da zaduži opremu Blaugrane.

U svakom slučaju, prema trenutnim procenama, Bertansa ne bi trebalo očekivati na terenu u prvom delu sezone, s obzirom na to da je ponovo doživeo rupturu ligamenta u martu, a da je operisan krajem aprila u Americi.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC