• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stigao Mirza, stiže i Spanulis... Sprema se šou!

Autor mondo.rs

Košarkaške zvezde okupljaju se u Beogradu, na proslavi dve decenije Beobasketa. Uskoro stižu i Spanulis, Ertel, Kajl Hajns... Priprema se spektakl u nedelju.

Kompanija Beobasket, na čijem čelu je jedan od najuspešnijih sportskih agenata Miodrag Ražnatović, slavi 20 godina postojanja u velikom stilu. U nedelju uveče, u Kombank areni, očekuje se košarkaški šou.

Pred srpsku publiku, koja će doći iz različitih krajeva zemlje i regiona, istrčaće tri tima, sačinjena od zvezda domaće, evropske i svetske košarke. Ovo su sastavi:

Idea tim: Vasilije Micić, Nemanja Nedović, Nemanja Dangubić, Dragan Milosavljević, Vladimir Micov, Vladimir Lučić, Marko Kešelj, Novica Veličković, Nikola Jokić, Stevan Jelovac, Duško Savanović, Boban Marjanović i Nenad Krstić. Trener: Dušan Duda Ivković, pomoćni treneri: Saša Obradović, Aleksandar Džikić i Aleksandar Trifunović.

Kaplankaya tim: Oliver Lafajet, Aleks Renfro, Luka Babić, Vojdan Stojanovski, Emir Preldžić, Nihad Đedović, Dario Šarić, Mirza Teletović, Pero Antić, Leon Radošević, Bojan Dubljević, Milko Bjelica i Nikola Peković, Trener: Dejan Radonjić, pomoćni treneri: Nenad Marković, Dario Đerđa i Nenad Vučinić.

Mozzart tim: Bobi Dikson, Leo Vesterman, Tomas Ertel, Vasilis Spanulis, Brajs Tejlor, Džedi Osman, Aleks Mumbru, Džamel Meklin, Kajl Hajns, Brajant Danston, Džastin Dolman, Damjan Kulig, Maik Cirbes i Žofri Lovernj. Trener: Oktaj Mahmuti, pomoćni treneri: Džej-Di Džekson, Mateo Boničioli i Tus Vidoreta.



U susret tom događaju, agencija Beobasket će u subotu, u 18.00 časova, otvoriti teren "Spanoulis Court", na šetalištu kod hotela Jugoslavija. Svečanom otvaranju prisustvovaće i slavni grčki košarkaš, za koga Ražnatović ističe da je prvo ime njegove agencije.

Posle otvaranja tog terena, Spanulis, Pero Antić, Džastin Dolman, Brajs Tejlor i Dario Šarić će se sa osnivačem agencije Ražnatovićem i predstavnicima sponzora takmičiti u šutiranju trojki, u humanitarne svrhe.

Učesnik tog mini-takmičenja, kao i celokupnog spektakla, biće i Mirza Teletović, košarkaš Bruklin Netsa, koji je u petak izašao pred novinare sa Ražnatovićem i Vladimirom Micovim.

"Jako se lepo osećam uvek kada sam u Beogradu. Za ovaj grad me vežu jako lepa sećanja i jako je lepo videti da je agencija Beobasket jedna od najvećih u Evropi. Drago mi je da čujem da će dvorana biti ispunjena i nadam se da će ljudi imati priliku da uživaju", rekao je Teletović.

Ražnatović je najavio da će utakmica biti direktno prenošena u devet zemalja, kao i da će između 20 i 25 autobusa sa mladim košarkašima biti dovezeno u Arenu.


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC