• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Spanulis i zvezde "opičile" basket u Beogradu

Autor mondo.rs

Proslavljeni grčki košarkaš svečano je otvorio teren u Beogradu koji nosi njegovo ime i najavio spektakl u nedelju u Kombank Areni.

Na šetalištu kod hotela "Jugoslavija" u subotu je svečano otvoren "Spanoulis Court", košarkaški teren kao dar agencije BeoBasket Beogradu povodom 20 godina uspešnog poslovanja. 


Svečanom otvaranju, prethodilo je finale mini basket turnira u konkurenciji dečaka i devojčica uzrasta do 14 godina, a nagrade pobednicima, ekipama "Sports World" u konkurenciji dečaka i "Ras Basket" u konkurenciji devojčica, uručio je jedan od najboljih igrača današnjice Vasilis Spanulis.


"Lepo je videti decu kako igraju. Jednom sam i ja bio kao oni danas. Veoma su srećni što imaju priliku da igraju na ovako dobrom terenu. Mi takve obično nismo imali. Želim im da ostanu vrelih srca i da ostvare svoje snove", rekao je grčki as.


Događaj je imao je humanitarni karakter jer su Vasilis Spanulis, Pero Antić, Dario Šarić, Džastin Doelman, Brus Tejlor i Mirza Teletović u društvu vlasnika agencije BeoBasket Miodraga Ražnatovića i predstavnika sponzora čitave manifestacije, kompanija IDEA, Mozzart, Kaplankaya, Leks (Elektroluks) i Alfa banke šutirali trojke u humanitarne svrhe.

Svaki pogodak izvan linije 6,75 nagrađen je sa po 1.000 dinara koji su namenjeni košarkaškom klubu u kolicima "Singidunum".

U vedroj atmosferi, košarkaški asovi su pokazali da su naštelovali nišanske sprave pa je KK "Singidunum" dobio ček na ukupno 88.000 dinara.

Spektakl počinje u nedelju od 20 časova u Kombank Areni.

Ulaz je besplatan, a poslednji kontigent od 500 ulaznica, sačuvan je za dan utakmice i njih je moguće preuzeti od 18 časova na blagajni kod severne tribine. Jedna osoba, moći će da preuzme dve ulaznice.  

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC