• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nastić spreman za paklen rad

Autor mondo.rs

Novi centar crveno-belih doputovao je u Beograd i priključiće se večeras pripremama ekipe.

Doskorašnji student Univerziteta Stenford i novi centar crveno-belih Stefan Nastić doputovao je u Beograd i jutros je u specijalističkoj ordinaciji Vita Maxima obavio sve neophodne lekarske preglede i medicinska ispitivanja.

Nastić je izjavio da je srećan što će nastaviti karijeru u Zvezdi, ali i da je svestan da ga očekuje žestoka konkurencija za mesto u timu.

ZAKAZANE JOŠ DVE PROVERE

Stručni štab crveno-belih zakazao je još dve prijateljske utakmice. Protivnik Zvezde 3. septembra biće rumunski prvoligaš Kluž. Utakmica će se igrati u Beogradu bez prisustva publike, dok će 7. septembra gostovati u Rumuniji ekipi Temišvara.

"Svestan sam da će konkurencija biti žesoka. Na centarskim pozicijama u Zvezdi su još Maik Cirbes, koji je sjajno igrao prošle sezone, i iskusni Sofoklis Skorcanitis koji ima bogatu karijeru iza sebe. Siguran sam da će rad na treninzima u takvom društvu biti paklen, a samo u tako jakoj konkurenciji možete da napredujete i to je osnov svega", rekao je Nastić, koji će večeras i zvanično odraditi prvi trening sa ekipom.

Zajedno sa Nastićem lekarske preglede odradili su i trojica članova juniorske reprezentacije Srbije koje je trener Dejan Radonjić pozvao na pripreme prvog tima. To su Aleksa Radanov, Boriša Simanić i David Miladinović.

Oni će se takođe u ponedeljak uveče priključiti treninzma ekipa tako da će trener Radonjić na raspolaganju imati 15 igrača.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC