• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO: Partizan traži pojačanja

Autor mondo.rs

U ponedeljak bi na treningu trebalo da se pojavi Dino Murić, ali to nije sve...

 MONDO: Partizan traži pojačanja Izvor: MN PRESS

Petar Božić je 16. septembra, kada se prvi put obratio javnosti kao šef struke Partizana, najavio da će tim "u hodu trpeti promene".

Nepunih mesec dana kasnije, crno-beli uprkos dovođenju nekoliko pojačanja i dalje imaju očiglednih "rupa" u ekipi i manjkavosti u igri, što se ogleda i kroz skor 1-3 u ABA ligi.

Međutim, dno tabele nije "sektor" u kome trofejni klub namerava da provede ostatak sezone.

Prema nezvaničnim informacijama, Partizan bi u narednom periodu mogao da angažuje čak trojicu novih igrača (ne računajući Danila Anđušića, za koga takođe postoji ozbiljno interesovanje): Dina Murića, centra - o čemu je već bilo reči - ali i plejmejkera.

Stariji brat povređenog prvotimca crno-belih Eda Murića, očekuje se na treningu već u ponedeljak, a odluku o eventualnom angažmanu doneće Petar Božić, pošto sagleda mogućnosti za uklapanje slovenačkog krilnog centra u postojeći sastav.

Trener Partizana kratko je za MONDO prokomentarisao aktivnosti kluba na tržištu, dan posle "tesnog" poraza od Igokee u Laktašima.

"S obzirom na svima poznatu situaciju i nezgodan tajming promena koje su se desile u klubu, trudimo se da u skladu sa mogućnostima što pre kompletiramo tim. Podsećam da su nam dvojica važnih igrača došla par dana pre prve utakmice u ABA ligi. I kada, eventualno, dođu još neki igrači, opet će biti potrebno vreme da sve 'legne' na svoje mesto... Ali, svakako želimo da postepeno krenemo napred", poručio je Božić.

Crno-beli u utorak u Pioniru dočekuju Sutjesku, pa za vikend gostuju Ciboni u Zagrebu, što će biti potencijalna šansa za debi Dina Murića.

Uz podsećanje da se Mihajlo Andrić oporavlja od povrede stopala, zaključak je da bi crno-beli u dogledno vreme mogli da izvedu na parket znatno drugačiji i kvalitetniji tim od postojećeg. Što, naravno, neće biti garancija visokog plasmana, ali će dati nadu pristalicama uzdrmanog velikana.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC