• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić: Bilo bi bolje da smo kompletni

Autor mondo.rs

Dejan Radonjić o porazu Crvene zvezde Telekom u Zagrebu.

 Dejan Radonjić o porazu Crvene zvezde Telekom u Zagrebu. Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Košarkaši Crvene zvezde Telekom doživeli su u Zagrebu prvi poraz ove sezone: Cedevita je slavila 74:72, a trener crveno-belih Dejan Radonjić kaže da bi ishod bio drugačiji da je njegov tim bio kompletan.

"Čestitke Cedeviti na pobedi. Mi smo došli u Zagreb sa željom da odigramo što bolje, s obzirom na povrede igrača, i sigurno da bi bilo bolje za nas da smo kompletni", izjavio je Radonjić posle meča i dodao:

"U prvom poluvremenu smo imali nekoliko promašenih zicera, a u nastavku se vodila teška borba. Bilo je dobrih perioda za njih, ali i za nas. Ušli smo u završnicu, gde smo odigrali taj zadnji napad onako kako smo odigrali i na kraju je Cedevita uzela dva boda".

Povezane vesti

Bek crveno-belih Branko Lazić, takođe je čestitao rivalu na pobedi.

"Odigrali smo jako dobru utakmicu, ali nedostajala nam je pobeda na kraju. Dogodilo nam se par loših sitnica u završnici i slaba koncentracija. No, najbitnije je da ekipa diže formu iz utakmice u utakmicu", smatra Lazić.

Trener Cedevite Veljko Mršić je istakao čvrstu igru Crvene zvezde u odbrani.

"Imali smo prilike da vidimo pravu evroligašku utakmicu. Vođstvo se menjalo jedno 15 puta. Na kraju smo bili bolji i zasluženo pobedili. Momci su odigrali dobru utakmicu i digli se nakon poraza od Krke. Zvezda je igrala odličnu odbranu i ovo nam je prvi put u ova četiri kola da smo se susreli s ovako agresivnom ekipom. Za nas je ova pobeda izuzetno važna, jer smo sada počeli seriju od tri utakmice protiv Zvezde, Olimpijakosa i Budućnosti, od čega su dve ekipe evroligaške", rekao je Mršić.

Crveno-beli će u četvrtak početi takmičenje u Evroligi, protiv Strazbura u Beogradu, a potom u nedelju igraju protiv Olimpije utakmicu 6. kola ABA lige, takođe pred svojim navijačima.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC