• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zakucavanje koje je "podiglo" Megu u Zadru

Timote Luvavu ponovo je "vukao" ekipu ka pobedi. Jednim potezom, pokazao je saigračima put ka trijumfu u Dalmaciji.

"To je apsolutno bio trijumf kolektiva, ali moram da pohvalim Luvavua koji je u završnici sa dve uzastopne trojke pokrenuo ceo tim. Takođe, njegovo fantastično zakucavanje preko Ramljaka u kontri dodatno nam je ulilo samopouzdanje", kaže o mlađem saigraču centar Mega Leksa Predrag Samardžiski, dan posle velikog trijumfa nad Zadrom.

"Bio je to fantastičan potez koji najbolje govori u prilog tome da njegov vanserijski talenat prate i izvanredne fizičke predispozicije", dodao je Makedonac.

Francuz Timote Luvavu zaista blista na startu sezone. Partizanu je ubacio 27 poena, Budućnosti 19, Zadru 18. Sa njim na čelu, Mega Leks je stigao do skora 3-2, sa samo jednim porazom u prethodne četiri utakmice.

zadar - mega
Izvor: YouTube

Samardžiski, ubedljivo najiskusniji igrač tima Dejana Milojevića, uživa noseći drečavi dres.

"Igrači Mege imaju ogroman potencijal i mislim da još uvek nisu ni svesni toga. Međutim, uz trenera Milojevića će to najbolje moći da shvate i siguran sam da će svega toga biti svesniji uz utakmice u utakmicu. Moram da priznam da nikada do sada nisam igrao u ekipi koja ima toliko talenata na jednom mestu i zato mi je čast da sam deo ovog tima".

Sadašnjeg trenera pamti još od igračkih dana.

"Sa Dejanom sam igrao kada sam imao 18 godina u Partizanu pa sam još tada učio od njega pošto svi znamo koliko je dobar igrač bio. Sada me uči i kao trener, ima veliki autiret među igračima koji proizilazi iz njegovog znanja i posvećenosti poslu. Zaista poseduje ogroman trenerski potencijal jer i svoje igračko iskustvo sjajno koristi na treninzima. Imamo odličan odnos i mnogo mi znači rad sa njim", ističe Samardžiski.

Nekadašnji centar Partizana, FMP Železnika, Eskišehira, Lijetuvos Ritasa, Crvene zvezde, Mersina, TED Ankare i MZT Skoplja ove sezone prosečno beleži 10 poena, uz 6,8 skokova.

Naredni meč, Mega Leks igraće u Sremskoj Mitrovici u ponedeljak, u 21.00 čas.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC