• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dobar, bolji, Mega

Autor mondo.rs

Tim Dejana Milojevića posle uspešnog gostovanja u Sloveniji stigao do rekorda i zaposeo čelnu poziciju na tabeli ABA lige

Mega Leks je u prvom meču 7. kola ABA lige na gostovanju u Sloveniji pobedio Tajfun rezultatom 64:60 i tako bar za neko vreme preuzeo čelnu poziciju na tabeli ABA lige.

Ognjen Jaramaz, jedan od najzaslužnijih za četvrtu uzastopnu pobedu Mege ove sezone, a petu ukupno, priznaje da nije sve savršeno funkcionisalo u njihovom timu, ali jeste odbrana kada je bilo najvažnije.

Tajfun - Mega
Izvor: YouTube

REKORD

Mega je protiv Tajfuna upisala četvrtu uzastopnu pobedu u ABA ligi, što je rekord kluba otkako se takmiči u regionalnom takmičenju. Uspeh je još veći ako se ima u vidu da je tim Mega Leksa na tom meču u proseku bio sedam godina mlađi od ekipe Tajfuna - 19,8 godina u odnosu na 26,8 godina domaće ekipe.

"Dobro smo otvorili utakmicu i imali 10 poena prednosti. Kontrolisali smo igru u prvom poluvremenu, za razliku od drugog, gde smo pravili greške u napadu. Ipak, maksimumom u odbrani smo uspeli da dođemo do zaslužene pobede. Bila je sjajna atmosfera u hali", istakao je košarkaš srpskog tima koji je u trijumf "ugradio" 12 poena, uz četiri skoka.

I trener Dejan Milojević bio je zadovoljan što je ekipa odigrala najbolje kada je bilo najpotrebnije.

estitam mojim igračima, mlada su ekipa ali su igrali vrlo požrtvovano u odbrani, koja je postala naš zaštitni znak ove sezone i tako su nadomestili lošu napadačku igru i zasluženo došli do pobede. Nakon ovog meča nam dolazi Sutjeska i ja se nadam da ćemo nastaviti dobar niz", istakao je Milojević i naglasio da veoma poštuje rad protivničkog kolege, ali i pohvalio igru Tajfuna.

"Uz malu dozu sreće u nekim mečevima, mogli su da dođu i do boljeg skora u ABA ligi", dodao je mladi trener.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC