• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Božić: Jako težak poraz

Autor mondo.rs

Trener Partizana žali zbog pada u drugom poluvremenu i dekoncentracije u završnici meča protiv Krke. Strateg gostiju kaže da mu se "ispunio san".

Petar Božić izjavio je posle šokantnog koša Mirka Mulalića za pobedu Krke u Pioniru (69:70) da je njegov tim "podbacio u osnovnim stvarima", kao što su slobodna bacanja i skok.

"Jako težak poraz. Prvo poluvreme smo odigrali sa energijom i idejom koju smo postavili, ali smo u nastavku utakmice podbacili sa tog aspekta. U završnici je nedostajala koncentracija. Naša slobodna bacanja i skokovi Krke govore o želji i koncentraciji u njihovu korist, a to znači da smo podbacili u elementarnim stvarima. Nismo imali ni sreće", izjavio je Božić.

Pred crno-belima je osam dana predaha, zapravo oporavka i pripreme za "večiti" derbi, zakazan za ponedeljak 2. novembar.

"Posle svake utakmice možemo da izvučemo nešto iz loših stvari koje smo radili, a večeras je bilo mnogo loših stvari. Dobro je što ćemo imati vremena za trening".

Novinare je zanimalo zašto novi kapiten Vanja Marinković ima malu minutažu. Protiv Krke je proveo na terenu 11 minuta i promašio oba šuta.

"Letošnje promene, uloga kapitena i prostor koji je dobijao u pripremnom periodu su uticali na njega. Osetio je veliku odgovornost zbog trake. Treba da nastavi da radi, a ja verujem da je ovo samo faza i da će proći", rekao je Božić.


Trener Krke Ivan Velić priznao je da mu se košem Mulalića ispunio san.

"Od kada sam postao trener, bio mi je san da pobedim baš Partizan u Beogradu. Sada mi se taj san ispunio".

"Ovo je velika pobeda i za mene i za tim. Znali smo da imamo šanse da dobijemo ako iskontrolišemo skok i smanjimo izgubljene lopte. To smo učinili i to nam se vratilo ovim šutem", rekao je Velić.

Partizan sa skorom 2-5 deli poslednje mesto na tabeli ABA lige. Tu su još debitanti Tajfun i Sutjeska, a možda će im se u nedelju pridružiti Zadar i(li) Cibona.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC