• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević o "nevernim bebama"

Autor mondo.rs

Dosadašnji predsednik JSD Partizan Duško Vujošević imao duhovitu opasku na ideju da se ime stadiona Partizana da u zakup kako bi se obezbedile dodatne finansije za klubove crno-belog društva.

 Vujošević o "nevernim bebama" Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS




Duško Vujošević je do nedavno bio trener košarkaša Partizana, a do juče i predsednik Jugoslovenskog sportskog društva Partizan.

Danas je čovek bez funkcije.

Ali, njegova reč će se uvek slušati sa pažnjom u Partizanu i među navijačima Partizana, jer je, bez dileme, jedan od ljudi koji je ispisao najvažnije stranice njegove istorije.

Nakon što je konstatovano da mu je prestao mandat na mestu predsednika JSD Partizan, a na njegovo mesto izabran Milorad Vučelić, Vujošević je za TV Partizan govorio o nasledniku i o još nekim stvarima:

"Radeći posao na način na koji sam ja radio, koštalo me je moje osnovne karijere, sportske, jer sam verovatno jedini sportski trener koji nije smenjen zbog nedostatka sportskih rezultata u KK, nego iz nekih drugih motiva. Na Skupštini KK Partizan tadašnji predsednik (Predrag Danilović) je rekao da mora da podnese ostavku, jer mu kažu da ne može da dođe nijedan sponzor u klub dok sam ja trenutno rener Partizan. A sad vidim ovaj vršilac dužnosti predsednika (Miroslav Berić) kaže da tu nije bilo nikakvih pritisaka, pa mi tu nešto nije jasno...".

Komentarišući ideju da se ime stadiona Partizan da u zakup (takoreći da se rentira) kako bi se i na taj način obezbedila finansijska sredstva za klubove sportskog društva, Vujošević je imao duhovitu opasku:

"Ja samo predlažem da se onaj deo tamo, gde su ovi moji iz košarke zove 'Neverne bebe'" (potom je prasnuo u smeh).

Pogledajte

Vujošević i Vučelić
Izvor: YouTube/TV Partizan







Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC