• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Serija Mege na evroligaškom testu

Autor mondo.rs

Tim Dejana Milojevića gostovaće u nedelju Cedeviti, koja ove sezone beleži sjajne rezultate u najjačem takmičenju.

Mladi i nadahnuti tim Mega Leksa pobeđivao je u poslednjih pet "jadranskih" kola i postao najprijatnije "jadransko" iznenađenje sezone. Šansu da produži taj niz imaće na jednom od najtežih mogućih gostovanja.

U nedelju, od 19.00 časova, ekipa Dejana Milojevića igraće protiv Cedevite, koja je u subotu dobila NBA pojačanje. U poslednjih deset dana, tim Veljka Mršića ostvario je dve evroligaške pobede, i to na gostovanju Anadolu Efesu i Armaniju!

Milojević je pred put u Zagreb konstatovao da je lako uočljivo ko je favorit. Ipak, zanimljivo zvuči podatak da je Mega jedini trijumf nad Cedevitom ostvarila u drugom delu prošle sezone, baš u Zagrebu, posle produžetka.

"Igramo protiv jedne od najkvalitetnijih ekipa u ligi. Cedevita se nalazi u odličnoj formi. U Evroligi su na strani dobili Efes i Armani i apsolutni su favoriti u ovom meču. Mi u svaku utakmicu ulazimo da damo sve od sebe i videćemo da li će to biti dovoljno za pobedu", rekao je mladi trener mladog tima.

Mega Leks dočekuje sutrašnji meč na deobi 2. mesta na tabeli, na kojoj se nalazi i Crvena zvezda Telekom, koja će u ponedeljak gostovati MZT Skoplju.

Timote Luvavu, jedan od lidera Milojevićevog sastava, zna šta da očekuje u Zagrebu.

"Igramo protiv direktnih rivala u borbi za plej-of, ekipe koja je neuporedivo iskusnija od nas, ali kao u svim mečevima do sada i u Zagrebu se nećemo predavati i pokušaćemo da zabeležimo pobedu. Ukoliko pre svega u odbrani budemo igrali onako kako znamo, imaćemo šansu za brejk", objasnio je eksplozivni košarkaš.

Meč će biti odigran u zagrebačkom Domu sportova, uz direktan prenos na TV Arena sport.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC