• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Božić: Kompletirali smo tim

Autor mondo.rs

Trener crno-belih potvrdio dolazak novog plejmejkera i poručio da će, uz Edu Murića, postojeći sastav crno-belih izneti teret takmičarske 2015/16.

 Partizan-kompletirao-tim-izjavio-Petar-Bozic Izvor: MN PRESS


"Još Džamar Vilson i kraj", poruka je Petra Božića posle velike pobede nad Budućnošću, ostvarene pred 4.500 gledalaca u "Pioniru".

Mladi trener Partizana rekao je da novi plejmejker uskoro stiže u Beograd i konstatovao da je tim "potpisom" za crno-bele završen "prelazni rok". Sa raspoloživim snagama, uz povratak povređenog Murića, Partizan će se boriti za ostvarenje ambicija u sezoni 2015/16.

"Potpisao je ugovor do kraja sezone i time smo kompletirali tim. Naravno, uz povratak Murića, koji očekujemo početkom decembra. Vilson stiže u ponedeljak u Beograd i trebalo bi da se odmah priključi treninzima", rekao je Božić.

U subotu uveče, navijači crno-belih dobili su razlog da optimističnije gledaju na ovu sezonu i mogućnosti novog tima. Niz od šest pobeda lidera iz Podgorice prekinut je u buci "Pionira", uz sjajnu rolu novajlije Kevina Džonsa.

"Moram da pohvalim igrače. Osim početka utakmice, koji nije bio zadovoljavajući, odigrali smo čvrstu i borbenu utakmicu, što se na kraju prikazalo i u rezultatu. Ovo je jako važna pobeda za nas. Budućnost je došla sa samopouzdanjem posle pobede nad jakim Uniksom. Imali smo neke prazne minute i elementarne greške, ali nas nisu koštali", dodao je trener Partizana.

Navijačima je izrazio posebnu zahvalnost.

"Njima veliko hvala. Pokazali su svoju veličinu i naše zajedništvo", poručio je Božić.

Pogledajte fotografije iz "Pionira":

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC