• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kobi: To nije j....i trougao!

Autor mondo.rs

Veteran Lejkersa "pecnuo" režisera Spajka Lija tokom utakmice protiv Niksa u Njujorku.

Kobi Brajant je svih pet šampionskih prstenova sa Los Anđeles Lejkersima osvojio u eri trenera Fila Džeksona, koji je iz Čikaga doneo čuvenu filozofiju napada "u trouglu".

Džekson je 2011. završio trenersku karijeru, da bi proleća 2014. prihvatio poziv da postane predsednik košarkaških operacija u Njujork Niksima.

Ubrzo je za trenera postavio Dereka Fišera, Brajantovog nekadašnjeg saigrača u Los Anđelesu, sa neskrivenom ambicijom da i Niksi postanu prepoznatljivi po "trouglu", kao nekada Lejkersi i pre toga Čikago Bulsi.

Mada početak nove sezone (skor 3-4) u rezultatskom smislu obećava napredak u odnosu na 2014/15, koju su Niksi završili sa 17 pobeda i 65 poraza (s tim da je Karmelo Entoni dugo bio povređen), Kobi Brajant ne vidi da to što igraju liči na tvorevinu legendarnog Teksa Vintera, koji je decenijama bio Džeksonov pomoćnik.

"To nije j....i trougao, to je kvadrat", dobacio je Kobi Brajant velikom navijaču Niksa, režiseru Spajku Liju, tokom nedeljne utakmice u Medison Skver Gardenu.



Iako su se većim delom meča nalazili u vođstvu, Lejkersi su izgubili rezultatom 99:95 i dodatno pokvarili svoj skor, na 1-5.

Brajant je u prelomnim momentima šutirao 0/3, pokazavši da u možda poslednjoj igračkoj sezoni, posle nekoliko teških povreda, nije ni senka nekadašnjeg Ol star beka.

Kako je anonimni ljubitelj košarke "poentirao" na Twitteru: "Ti si izgubio od tog kvadrata".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC