• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Miško opet u rebusu: Šta je sa Samardžiskim?

Autor mondo.rs

Košarkaški menadžer Miodrag Ražnatović opet je bio zagonetan na Twitteru

 Miško opet u rebusu: Šta je sa Samardžiskim? Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Miško Ražnatović najavio je novitete u domaćoj košarci i to opet zagonetkom putem Twittera. Ovoga puta objavio je da je došlo do promena u timu Mega Leksa.

"Imajući u vidu ozbiljno remećenje timskog starosnog proseka, KK Mega Leks je udaljio iz tima Predraga Samardžiskog", napisao je Ražnatović.

I kada je većina počela da tumači šta bi to zapravo moglo da znači, stigao je novi tvit, koji je razrešio dilemu.

"Igrač je udaljen u pravcu Istanbula, novog turskog prvoligaša Buyukcekmece! Udaljenje stupa na snagu u sredu, 11.11. u jutarnjim časovima".

Predrag Samardžiski tako je odlučio da napusti Mega Leks nepuna dva meseca po povratku u Srbiju. On je polovinom septembra stigao u tu ekipu potpisavši kratkoročni ugovor.

"Vreme koje sam proveo u Megi je jedan od najlepših perioda u mojoj karijeri. Atmsofera je bila fantastična, imao sam sjajan odnos sa trenerom i saigračima i moram da istaknem da u Megi vladaju izuzetno zdravi odnosi. Zato moram da kažem da sam u isto vreme srećan, ali i pomalo tužan što dolazim. Srećan, jer sam našao dobar inostrani angažman, a tužan jer napuštam sjajan tim kakav je Mega Leks", izjavio je Samardžiski nakon poslednjeg treninga sa ekipom.

On je zahvalio treneru Dejanu Milojeviću na fantastičnom radu u proteklom periodu i obećao da će nastaviti da prati rezultate Mege.

"To što sam imao otvoren ugovor ni na koji način nije uticalo na moje igre. Davao sam sve od sebe, igrao za tim svim srcem i tako pristupao svakoj utakmici jer su takav pristup imali i svi ostali igrači. Kao najiskusuniji u ekipi sam se trudio da dam primer momcima i da kada najpotrebnije povučem najviše. Verujem da sam u tome i uspeo. Mega mi je prirasla srcu i nastaviću da je pratim. Želim joj sve najbolje u daljoj borbi za plej-of. Ova ekipa je pokazala karakter iako je sačinjena od veoma mladih momaka i verujem da će uspeti da izbori plasman među četiri najbolje u ABA ligi što bi bio pravi podvig", naveo je makedonski centar, koji je svojim partijama dao veliki doprinos dobrim rezultatima Mega Leksa, koji sada deli treću poziciju na tabeli ABA Lige sa skorom 6-3.

Predrag Samardžiski (29 godina, 214 centimetara) tako će se vratiti u Tursku, gde je već igrao za Olin, Mersin i Ankaru.

Prošle sezone nastupao je za MZT Skoplje, a ove je u dresu Mega Leksa imao značajnu ulogu i u ABA ligi je odigrao sedam mečeva, provodio u proseku 25 minuta po meču i beležio 10,6 poena.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC