• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Da popravimo utisak u Minhenu

Autor mondo.rs

Crveno-beli svesni teškog zadatka koji ih čeka protiv Bajerna, ali ne žele da unapred istaknu belu zastavu.

 Bajern Minhen Crvena zvezda Evroliga Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Košarkaši Crvene zvezde Telekom otputovali su u Minhen na megdan Bajernu (četvrtak, 20.45) u 5. kolu Evrolige.

Ekipa Dejana Radonjića iza sebe ima tri uzastopna poraza, posle pobede na startu, tako da joj je pozitivan rezultat preko potreban.

Bavarci imaju polovičan učinak (dve pobede i dva poraza), pa neće biti lako ostvariti cilj, ali u taboru srpskog šampiona ne žele unapred da polože oružje.

"Posle jako bitne pobede u Skoplju, raspoloženje je dobro. Idemo u Minhen da igramo protiv Bajerna koji je mnogo pokazao u dosadašnjem delu Evrolige. Savladali su ubedljivo Himki i Strazbur, imali dva sjajna meča protiv Fenerbahčea u Istanbulu i protiv Reala u Madridu. Pokazali su da imaju odličan tim, veliko iskustvo, tu je i Svetislav Pešić kao garancija rezultata i dobrih stvari koje se dešavaju u klubu. Na osnovu svega toga, jasno je da nas čeka težak meč i izuzetno kvalitetan protivnik, koji je itekako konkurentan svim timovima u našoj grupi. Idemo u Minhen da odigramo meč za koji smatramo da će biti još jedan novi izazov za nas", poručio je trener Dejan Radonjić za klupski sajt.

Zamenik kapitena, Branko Lazić, nada se da će ekipa posle gostovanja u Minhenu ostati u trci za plasman u Top 16.

''Nakon vezana tri poraza u Evroligi, pokušaćemo da pružimo pre svega bolju partiju. Želimo da popravimo situaciju u grupi i da pokušamo da ostanemo konkurentni za plasman u Top 16. Ekipa Bajerna je dobro sastavljena od dosta iskusnih pojedinaca i to su pokazali na svim ovim mečevima do sada, sigurno da će biti teško protiv njih, ali mi ne idemo tamo da izgubimo sa što manjom razlikom nego idemo sa ciljem da pokušamo da ostanemo u igri za plasman u Top 16", istakao je Lazić.

Slično razmišlja i bek crveno-belih, Stefan Jović.

"'Pre svega moramo da pružimo znatno bolje partije, nego što smo pružali u zadnja tri kola u Evroligi. Reagovali smo posle Fenerbahčea, vratili smo se na prvo mesto u ABA ligi što je za nas jako bitno, a što se tiče Evrolige, moramo da verujemo jer i dalje postoji šansa za Top 16 fazu. Naravno da znamo da je izuzetno teško iz ove perspektive, ali na nama je da sutra pružimo maksimum i da pokušamo da osvojimo bodove. Mislim da je Bajern najkonstantnija ekipa u našoj grupi, bez obzira na njihov skor, u Madridu su izgubili u finišu, dobro su namučili Fener tamo, dobili su Himki i po meni nezasluženo su na ovoj poziciji na kojoj se trenutno nalaze''.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC