• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KK ZVEZDA: Ko to "zataškava" pokušaj ubistva?

Autor mondo.rs

Crveno-beli izdali saopštenje povodom napada na njihove navijače u Skoplju.

Grupa navijača Crvena zvezda Telekom napadnuta je 9. novembra u Skoplju posle utakmice protiv MZT-a, zbog čega se klub oglasio saopštenjem.

Crveno-beli pitaju zbog čega nisu obavešteni o incidentu, kao ni Republika Srbija i navode da će učiniti sve što je u njihovoj moći da se slučaj rasvetli do kraja i pronađu krivci.

Saopštenje objavljeno na klupskom sajtu prenosimo u celosti:

"KK Crvena zvezda Telekom obaveštava domaću javnost, da je u organizovanom napadu, za koji smo saznali tek u utorak 10.11.2015. godine, u Skoplju teško povređen navijač našeg kluba Nikola Dodić.

KK Crvena zvezda pita makedonske vlasti i policiju, zašto o napadu u kome je učestvovalo više lica, nije informisan niko iz našeg kluba, ali i Republika Srbija, i ko to pokušava da 'zataška' pokušaj ubistva koji se dogodio u jednoj skopskoj kafani.

Prema saznanjima do kojih je došao naš klub, u napadu je učestvovalo 15-20 lica koji su napali petoricu navijača našeg kluba iz Vranja, koji ničim nisu izazvali taj napad. Stefan Jovanović, Marko Jovanović, Slađan Stojanović, Miloš Jović i Nikola Dodić zastali su u jednom lokalu, kako bi naručili hranu pred odlazak na utakmicu. Bez ikakvih jasno ispoljenih obeležja našeg kluba, i ponašanja koje je moglo da se protumači kao provokacija, napadnuti su u bašti lokala 'Turist' u Skoplju, od strane više lica albanske nacionalnosti koji su bili naoružani noževima i palicama.

Nikola Dodić je zadobio ubodnu ranu od noža u leđa, i tom prilikom mu je povređena plućna maramica, takođe i povredu glave zadobijenu od bezbol palice, dok je Slađan Stojanović isečen nožem po licu. Svi ostali su zadobili više udaraca bezbol palicama.

KK Crvena zvezda Telekom obaveštava javnost da najteže povređeni Nikola Dodić, nije u životnoj opasnosti, ali da se i dalje nalazi na lečenju u bolnici u Skoplju.

KK Crvena zvezda Telekom kontaktirao je povređene navijače našeg kluba, i učiniće sve što je u njegovoj moći, da se ovaj slučaj rasvetli do kraja, i pronađu krivci za nešto što je moglo da se pretvori u još jedan slučaj sa tragičnim posledicama, poput onog u Istanbulu, kada je nastradao Marko Ivković".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC