• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić: Herojska pobeda!

Autor mondo.rs

"Učinilo mi se da bez Lazića ne možemo da ostanemo u istom ritmu", priznao je trener Zvezde posle trijumfa nad Bajernom.

U ambijentu kao na domaćem terenu, Crvena zvezda Telekom ostvarila je u Minhenu najveću pobedu ove sezone, pruživši najbolju igru ove sezone.

Iako je spisak povređenih igrača crveno-belih u Minhenu produžen za još dva imena (Gal Mekel i Branko Lazić), Radonjićeva ekipa ispela je da se izdigne iznad problema i, što je važnije, pokazala da može mnogo bolje nego u bledim partijama ove jeseni.

Iznenadili su crveno-beli sve, pa i mnoge svoje navijače, i savladali Bajern, koji je cele sezone igrao ravnopravno sa najvećim favoritima Grupe A Evrolige.

"Čestitam svojim igračima na odličnoj igri i pobedi. Najveće hvala navijačima koji su došli ovde iz cele Evrope i koji su napravili fantastičnu atmosferu u hali", naglasio je na početku konferencije posle utakmice trener Zvezde Dejan Radonjić.

"Stigli smo u Minhen sa tri poraza u nizu. Svaki od njih bio je jako težak. Imali smo mnogo problema, izgubili smo Gala Mekela prošle noći, večeras Branka Lazića... Moram da kažem da je ova pobeda, zbog svih tih problema, zaista herojska i veoma hrabro izvojevana", dodao je.

U osvrtu na utakmicu, setio se momenta u kojem je ostao bez još jednog kapitena.

"Posle Lazićeve povrede učinilo mi se da nećemo moći da izdržimo u istom ritmu sa Bajernom. Ali, odigrali smo drugo poluvreme veoma hrabro, na visokom nivou. Na kraju smo pružili i svoju najbolju igru, pogađali smo zaista dobro i ubacivali jako važne šuteve".

Greške svojih igrača u momentu Bajernovih serija pripisao je neiskustvu. Ocenio je da je njegov tim počeo meč odlično i da je u takvom startu stekao neophodno samopouzdanje, koje ga je i vodilo ka trijumfu.

"Niko nije mogao da očekuje da ćemo posle prethodne tri utakmice izgledati onako kako smo izgledali večeras. Došli smo u Minhen i ostvarili herojski trijumf", još jednom je podvukao trener Zvezde.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC