• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radivojević: Nisam znao koji koš napadam

Autor mondo.rs

Nekadašnji kapiten Zvezde priznao je da mu je bilo "nezgodno" na početku utakmice protiv bivšeg tima, koju je i obilježio.

 Radivojević: Nisam znao koji koš napadam Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Iskusni plejmejker Vuk Radivojević (32) bio je heroj pobjede Igokee nad Crvenom zvezdom, za koju je igrao sedam godina. Nekadašnji kapiten crveno-bijelih utišao je halu "Pionir" u finišu i sa dvije dalekometne trojke poveo svoj tim ka trijumfu nad favoritom.

"Prvi put igram protiv Zvezde, ali emocije ostaju po strani. Vrlo je nezgodno, bukvalno ne znaš na koji koš napadaš. Pogodio sam neke bitne koševe na kraju, koje do tada nisam pogađao", rekao je Radivojević na konferenciji za medije u hali Pionir.

...
Izvor: YouTube

Iskusni plejmejker dodao je da je njegova ekipa zabilježila veliku pobjedu u veoma interesantnoj utakmici.

Do odlučujućih momenata pogađao je samo poslije prodora (trojke 0-6), ali je u završnici riješio meč trojkom sa više od osam metara.

"Prošle nedjelje smo napravili kiks (poraz od Krke, prim.), ali smo u Beogradu to vratili. Znali smo da Zvezda dolazi poslije teške utakmice i iskoristili smo to. Mislim da je publika večeras mogla da bude zadovoljna zbog mnogo lijepih poena i poteza. To nam sigurno daje snagu za nastavak takmičenja".

Radivojević je u Igokeu stigao 30. septembra, poslije ljeta provedenog u Fenerbahčeu. Ove sezone prosječno postiže 14.9 poena, uz 5,8 skokova i 4,4 asistencije po utakmici. Od drugog odlaska iz Zvezde, 2013. godine, igrao je za Turk Telekom i Šlonsk iz Vroclava.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC