• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tarens Kinzi: Rodmane, znam kako ti je!

Autor mondo.rs

Suočen sa brojim uvredama, pa i pretnjama smrću, ali i instant obožavanjem, novi košarkaš Crvene zvezde smatra da sada zna kako je bilo legendarnom Denisu Rodmanu.

Izvor: MN PRESS

  Ako je i zaboravio, nakon nekoliko derbija odigranih u crno-beloj opremi, tokom nekompletne sezoni 2013/14, Tarens Kinzi prisetio se koliko je jako rivalstvo Partizana i Crvene zvezde već posle dva-tri sata nakon što je potpisao za crveno-bele.

O tome smo već pisali, povratak Amerikanca u Beograd, ali u redove suprotnog tabora, uzburkao je strasti među navijačima u Srbiji. Grobari su mu psovali sve i svašta, Delije ga optimistički dočekale raširenih ruku, rugajući se suprotnoj strani što je njihov klub angažovao jednog od, svakako, najboljih stranaca koji su nastupali ovde.

Te poruke nije mogao da ne vidi i sam 31-godišnji "kombo" bek iz Tampe, na Floridi, koji će u sredu uveče, otprilike kada njegovi novi saigrači budu završavali meč 1. kola Top 16 faze Evrolige, sleteti u Beograd.


Kinzi je na Instagram profilu okačio karikaturu verovatno najkontroverznijeg košarkaša svih vremena, shodno tome obožavanog i omraženog širom planete, Denisa Rodmana. Sa naznakom "raspoloženje", obratio se rečima:

"Kada si jedan od najvoljenijih i najomraženijih igrača Evrope..."

#Mood..... When you one of the most loved and most hated players in Europe.. I guess you Rodman #DAB

A photo posted by tk_kinsey (@tk_kinsey) on



Koliko omražen?

Pa, do te mere da je dobio i pretnje smrću: "Ubićemo te *****! Čekaj nas! Dolazi smrt!" To je samo jedna od poruka upućenih Kinziju.

Inače, od kada je nakon svađe sa Duškom Vujoševićem, napustio Partizan u jeku sezone 2013/14, nekoliko puta je Kinzi bio povezivan sa povratkom u Humsku. Tako je 25. juna 2014. "tvitnuo" da je povratak u Partizan isto kao povratak i majci.



Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC