• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić: Poranili smo... Jako važna pobeda

Autor mondo.rs

"Pomislili smo da je kraj, pa se Olimpija u završnici vratila u igru", ocena je trenera Zvezda posle trijumfa u Ljubljani.

 Radonjić poslije pobjede Zvezde nad olimpijom Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Uz vatrometnu seriju trojki, ali i još jedan drastičan pad svoje igre u finišu meča, Crvena zvezda Telekom prekinula je u Ljubljani niz od tri poraza i ostvarila prvu pobedu u 2016.

Dobrom odbranom Tarensa Kinzija, pa pogotkom za tri Kvinsija Milera, crveno-beli su u Stožicama prvi put pobedili od poslednjeg i definitivnog formiranja ekipe.

Trener crveno-belih Dejan Radonjić istakao je da je trijumf u Stožicama izuzetno važan za njegov tim.

"U poslednjoj utakmici u Evroligi nam nije bilo lako, pa nam je bila jako potrebna pobeda. Imamo jako naporan ritam utakmica, napravili smo promene u postavi i zato je ovo jako važna pobeda. Znali smo da neće biti lako, da je Olimpija dobra ekipa, da je napravila fenomenalan rezultat u evropskom takmičenju i mislim da bi bila bliža vrhu da nije imala toliko poteškoća", rekao je on na konferenciji za novinare.

U osvrtu na meč, Radonjić je ponovio poruku koju je rekao i igračima na jednom od poslednjih tajm-auta, da su prerano pomislili da su završili posao.

Trener Olimpije: Nepotrebni faulovi, izgubljene lopte...

"Zaslužena pobeda Zvezde. Naš glavni problem bilo je to da smo brzo ulazili u probleme sa ličnim greškama, pravili smo nepotrebne faulove i tako smo im davali lake poene sa linije za slobodna bacanja. Previše je bilo izgubljenih lopti, u napadu smo bili previše statični", rekao je Gašper Potočnik.

"Na početku nam je nedostajala energija, ali to je i normalno, s obzirom na ovaj ritam utakmica. Potom smo zaigrali dobro u odbrani i pametno u napadu. Pomislili smo da je kraj, pa se Olimpija vratila u igru", izjavio je Radonjić, pa podvukao:

"U finišu smo, ipak, uspeli da pokažemo snagu i da pobedimo. Olimpiji čestitam jubilej i želim im sve najbolje".

Plejmejker Zvezde Vasilije Micić završio je meč sa pet poena i šest asistencija. On je poručio da tim u završnici nije poštovao dogovor, ali i da je pokazao karakter i kvalitet.

"Gledali smo jako zanimljivu utakmicu. Mislim da smo 25 minuta igrali kako treba, a u zadnjih nekoliko minuta nismo se držali instrukcija sa klupe i mislim da je to pre svega posledica našeg teškog ritma. Pokazali smo kvalitet i da smo sposobni da pobeđujemo u gostima, protiv teških protivnika", rekao je Micić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC