• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đorđević pitao Raduljicu: Šta se dešava?

Trener Panatinaikosa otkrio da je njegova ekipa loše šutirala i na poslednjem treningu pred meč sa crveno-belima. "Pokušali smo i niskom petorkom, ali je Zvezda bila spremna".

 Đorđević o Raduljici i porazu od Zvezde Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

"Bilo je to jedno od onih večeri kada nije upalilo ništa što smo pokušali. Posebno u napadu", rekao je Aleksandar Saša Đorđević, trener Panatinaikosa, posle poraza svog tima od Crvene zvezde Telekom u Atini.

U osvrtu na utakmicu i drugi poraz svog sastava u Top 16 fazi, šef struke "zelenih" apostrofirao je loš šut svog tima (3/24 za tri) i manjak energije kao osnovne razloge poraza.

"To što smo promašivali nam se 'vraćalo' u odbrani. Razmišljali smo o tome i nismo mogli da to prevaziđemo...", dodao je Đorđević, pa se okrenuo ka igri rivala.

"Čestitam Zvezdi. Igrali su sa mnogo energije, sa mnogo žestine. Fizički su jači od nas i to su koristili. Odigrali su fizički dobar meč, odigrali su jako, uz kontakt, što nama nedostaje. Gubili smo duele, uspevali da uhvatimo neke ofanzivne skokove, ali... Skok je definitivno bio njihova snaga. Pokušali smo da igramo sa niskom petorkom, da brže cirkuliše lopta, ali bili su spremni za to. Pokazali su svoj fizički kvalitet. Moramo da reagujemo i da radimo na tome".

Raduljica: Nije bilo naše veče

"Teška utakmica za nas. Imali smo manje energije. Nije to bilo naše veče, ni šuterski, ni kada je u pitanju energija. Iizgubili smo i moramo da odgovorimo već u sledećoj utakmici"

Komentarišući loše šutersko veče svog tima, Đorđević je rekao da je mogao da ga predvidi i na jutrošnjem šuterskom treningu.

"Imali smo već ovako šutersko veče, ali ne u ovoj hali. Iskreno, jutros ni na šuterskom treningu nije bila dobra egzekucija. Možda je to bila najava ovakve šuterske večeri, ali ne verujem da šut na ovom nivou zavisi samo od raspoloženja. Mislim da i govor tela često to govori. Način na koji smo igrali pokazao je da su momci igrali sa pritiskom. Na ovom nivou to ne smete da imate. Ne smete da budete stegnuti. To sam 'pročitao' gledajući svoje igrače. Nismo uživali u košarci. To je nešto kroz šta moramo da prođemo".

Đorđević je opisao i svoj razgovor sa MIroslavom Raduljicom na putu ka konferenciji.

"Idem ovde sa njim i pitam ga šta se dešava, a on mi kaže da su svi igrači u 'daunu'. To je bilo viđeno tokom utakmice. Nismo to bili mi".

Grčkim novinarima Đorđević je otkrio i šta je rekao ekipi u svlačionici.

"Rekao sam im da treniramo jače nego što igramo. Moramo da nađemo način da vratimo energiju i svežinu i da se izborimo sa problemima, među kojima su i povrede. Moramo da razmislimo i da vratimo energiju ekipi. To je naš posao, kao posao stručnog štaba.

"Osim toga, rekao sam im i da mnogo pričamo. Moramo da igramo, moramo da reagujemo. Sad, posle utakmice, vruće su glave, ljutnja je još prisutna i teško je to analizirati... I u našoj poslednjoj utakmici, u grčkom prvenstvu, bila je slična situacija. Jednostavno, moramo da igramo bolje", dodao je Đorđević.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC