• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić: Dobri signali važniji od pobede

Autor mondo.rs

"Već protiv Olimpije bilo je evidentno da idemo napred", rekao trener Zvezde u Beogradu. "Pokazatelji iz Atine upućuju na to da idemo u pravom smeru", dodao je.

 Dejan Radonjić o Panatinaikos Crvena zvezda Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Košarkaši Zvezde sleteli su u Beograd u petak uveče, posle odlično urađenog posla u Atini.

Nakon prvog trijumfa u Top 16 fazi, oni se okreću pripremi za utakmicu protiv Metalca (ponedeljak, 21.00), prvom od četiri uzastopna meča koja će odigrati u hali "Pionir" (Unikaha, Partizan, Lokomotiva Kubanj).

Dejan Radonjić stao je na aerodromu pred novinare zadovoljan uz nekoliko aspekata.

"Ova pobeda važna nam je iz više razloga. Bitna je jer je prva, bitna je i zato što je pobeđen veliki protivnik u gostima, a posebno je bitna zato što smo posle samo 15 dana zajedničkog rada pokazali da ima razloga za optimizam i za veru da ćemo biti pravi kad bude najpotrebnije", rekao je trener Zvezde.

Komentarišući utakmicu, Radonjić je posebno akcentovao Zvezdinu prednost stečenu krajem druge četvrtine. Objasnio je da je ona bila izuzetno važna za samopouzdanje i veru u pobedu, koja je na kraju i ostvarena.

"Sve što smo radili u prethodnom periodu stavili smo u funkciju. Nije bilo lako da momci koji su tu bili i ranije brzo prihvate momke koji su nekoliko dana uz ekipu", rekao je šef struke crveno-belih.

Posebno je istakao da je zadovoljniji pozitivnim signalima iz Atine od osvojenih bodova. Oni ga uveravaju da je ekipa na dobrom putu.

"Još jednom ističem, pobeda nije važna samo zbog rezultata. Možda su i važniji dobri pokazatelji, koji nas upućuju na to da idemo ka zadovoljavajućem nivou. Zadovoljan sam radom na treninzima, a svaka pobeda je jako značajna. Evidentno je bilo i posle Olimpije u ponedeljak da je naše samopouzdanje poraslo. Ovakav trijumf biće dodatni stimulans".

Pojedinačni učinak igrača nije hteo da komentariše.

"Nevezano za to koje odigrao slabije ili bolje, svako je dao svoj doprinos i uradio svoj deo posla veoma kvalitetno. Uostalom, za ovakvu pobedu je i potrebno da svi koji nastupe daju sve od sebe. I u prošloj utakmici je bilo evidentno da idemo napred. U dobrom delu tog meča protiv Olimpije bilo je jasno da idemo ka boljim igrama. Sad smo napravili veliki iskorak i raduje me što smo brzo došli do značajnog nivoa. Nadam se da ćemo nastaviti ovako i da će biti sve bolje dok vreme bude odmicalo"

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC