• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdin zagrljaj za obolelu decu

Autor mondo.rs

KK Crvena zvezda Telekom, svoju "Zvezdinu humanu nedelju" okončao je posetom prvotimaca mališanima na Institutu za onkologiju u Beogradu.



Košarkaši Crvene zvezde Telekom, i pored svih obaveza, uvek imaju vremena za najmlađe.
Ovoga puta, "Zvezdina humana nedelja" završena je druženjem sa decom koja trenutno borave na pedijatrijskom odeljenju Instituta za onkologiju u Beogradu. Sa klincima su se družili kapiten Branko Lazić, Vladimir Štimac i Marko Gudurić.
"Meni je na prvom mestu čast da kao kapiten velikog kluba kao što je Crvena zvezda Telekom, mogu da učestvujem u ovakvim akcijama, koje su jednostavno rečeno - život, sa svim svojim izazovima. Ako su se deca makar upola lepo provela kao mi, onda je naša poseta uspela", kaže Lazić za klupski sajt.
Načelnica pedijatrijskog odeljenja Instituta za onkologiju Lejla Paripović se zahvalila Crvenoj zvezdi na stalnoj pomoći:
"Hvala KK Crvena zvezda Telekom, koji nas iz godine u godine posećuje i ne zaboravlja važnost ovakvog rada sa decom koja su o ovoj poseti pričala danima. Nama je zadovoljstvo da ugostimo veliki klub, koji je za mene koji nisam ekspert za sport, prvenstveno veliki po ljudima koji su u njemu, jer iznova dolaze kod nas, ne zaboravljaju nas, i svojim dolaskom čine ovu decu srećnom i zadovoljnom".
KK Crvena zvezda Telekom će nakon završetka „Zvezdine humane nedelje" tokom koje smo posetili Sokobanjsku, organizovali Specijalnu Olimpijadu, i posetu Institutu za onkologiju, i dalje na svaki mogući način, učestvovati u društveno odgovornim akcijama.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC