• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Simonović: Plaše nas se u Pioniru!

Autor mondo.rs

Krilo Crvene zvezde povukao je trojkama ekipu ka trijumfu nad Unikahom. "Nikome nije jednostavno u ovoj hali!", poručio je posle meča.

Serijom pogođenih šuteva za tri, Marko Simonović bio je jedan od igrača koji su "povukli" Zvezdu ka drugoj pobedi u Top 16 fazi. Ruka mu je bila "vruća", a on je pogađao i pogađao.

Kada je četvrti uzastopni šut promašio - niko mu, naravno, nije zamerio.

Kako se osetio u tim momentima?

"Bilo je dobro... Malo publika, malo udari adrenalin u glavu i tako to bude. Protiv nas je ovde stvarno teško igrati", rekao je jedan od najiskusnijih igrača Zvezde.

U osvrtu na utakmicu, Simonović je pohvalio igru cele ekipe i posebno istakao važan faktor - Zvezda je na borbu odgovorila još većom borbom.

"Igrali smo dobro kompletan meč, Na početku smo malo imali problema sa njihovim ofanzivnim skokom. Izuzetno su dobra ekipa, snažna, atletska, pokrivaju ceo teren, ali uspeli smo da im odgovorimo na tu agresiju. Na kraju smo to zagradili, ubacili neki šut, neki ulaz i zasluženo pobedili".

Kako je izgledalo kad je Unikaha prišla na posed-dva zaostatka?

"Mislim da smo kontrolisali rezultat celu utakmicu i uspeli da izdržimo i njihov pritisak. Ponavljam, odigrali smo dobru odbranu, odigrali pametno u napadu, poentirali i slavili".

...
Izvor: YouTube

Na kraju se došlo i do zadovoljavajuće razlike...

"Razlika je dobra, ali je i pitanje šta će se dešavati do kraja. Ima još dosta da se igra, deset kola i može svašta da bude. Idemo korak po korak. Sad nam stiže meč protiv Partizana i samo smo na to fokusirani".

 Posle četiri kola, Zvezda je izjednačila svoj skor i dva vezana poraza "ispravila" uzastopnim trijumfima nad Panatinaikosom i Unikahom. Ipak, Simonović "povlači ručnu" kada je u pitanju razgovor o borbi za plasman među osam.

"Malo ostaje žal zbog tog poraza od Efesa, imali smo i tu dobru utakmicu... Ipak, kao što sam već rekao pred Top 16, bitno je da budemo konkurentni. Igramo dobro, boje nas se i nikome nije jednostavno da dođe ovde".

Bez potpitanja, osvrnuo se na izuzetak od te tvrdnje - duel protiv Fenerbahčea, koji je bez trzavica slavio u "hramu košarke".

"Sa Fenerom smo teško igrali, to je tim koji nam stvarno ne leži. Oni su vrhunski tim, sa vrhunskim trenerom, sjajno igraju, verovatno će igrati i na Fajnal-foru, ali protiv ostalih timova smo dobro igrali, dobro smo se ovde pokazali i u grupi", dodao je Simonović.

Naredni izazov - "večiti derbi", zakazan za ponedeljak uveče,

"To je meč u koji moramo da uđemo maksimalno i da ovo što pre zaboravimo. Da se sutra oporavimo, pripremimo za tu utakmicu i da probamo da dobijemo. Neće biti lako, zaigrali su sjajno, digli su se, Džile je uneo novu hemiju, novu energiju i sigurno će biti silno motivisani pred svojim navijačima. Mi moramo da odgovorimo na to i da probamo da pobedimo", podvukao je krilni igrač Zvezde.

Pogledajte kako je izgledala pobeda crveno-belih u slikama:

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Dobojlija

nije istina da mu niko nije zamjerio, Radonja utrcao do reketa galameci na Simona sto je sutao u osmoj sekundi napada...

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC