• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić: Veća energija Partizana

Trener Crvene zvezde kaže da je njegov tim u derbiju platio ceh igranju na dva fronta, ali da to nije opravdanje za poraz.

 Radonjić o pobjedi Partizana Izvor: MN PRESS

Dejan Radonjić čestitao je Partizanu na pobedi u meču 21. kola ABA lige, ocenivši da je dobar rezultat zaslužio odigravši sa više energije.

"Partizan je igrao sa većom energijom, od početka do kraja. Iako je na početku izgledalo da možemo da budemo kvalitetniji, stvari su išle u drugom pravcu kako je vreme odmicalo".

Preokret na početku treće četvrtine, od "plus četiri" za crveno-bele do "minus tri", bio je indikator onoga što će se događati u preostalih 18 minuta utakmice.

"U borbi za očuvanje prednosti pogađali su šuteve, a mi nismo odbrambeno bili dovoljno kvalitetni da savladamo Partizan, kako je igrao u tim trenucima", dodao je Radonjić.

Zvezda je u petak pobedila Unikahu u Evroligi i nije uspela da se potpuno oporavi.

Plaćena je cena gubitkom koraka sa Cedevitom, koja je sada značajno bliža drugom mestu na tabeli i prednosti domaćeg terena u polufinalu plej-ofa.

"Postoje objektivni razlozi što smo energetski bili na ovakvom nivou. To je tako i tako će da bude do kraja sezone i tome moramo da se prilagodimo. Ne želim da tražim opravdanje. Kada imamo jaku utakmicu dva dana ranije, moraćemo da reagujemo sa više koncentracije".

Zvezda u petak dočekuje Lokomotivu Kubanj, a mini-ciklus utakmica u Pioniru završiće narednog ponedeljka protiv MZT Skoplja.


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC