• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lazić: Nismo zaslužili trojke

Kapiten Crvene zvezde svestan da je drugo mesto u ABA ligi sada prilično daleko.

 Branko Lazić: Zvezda igrala lošu odbranu Izvor: MN PRESS

Košarkaši Crvene zvezde su se ispromašivali iza linije 6,75 metara, ali Branko Lazić smatra da je ključni uzrok poraza od Partizana (86:81) bila nedovoljno dobra igra u defanzivi.

"Nema šta, pokazali su veću energiju i želju. Nismo na to odgovorili, očigledno je i naša potrošnja malo uticala... Dosta smo se oslanjali na šut, ali mislim da nije šut presudio, već odbrana, koju nismo igrali kako bi trebalo".

"Jesu nam lopte izlazile iz obruča, ali odbrana jednostavno nije bila na nivou i samim tim nismo ni zaslužili da ubacimo te lopte", konstatovao je Lazić, koji je trojke šutirao 3/4, a svi ostali u njegovom timu 0/19.

Pet kola pre kraja, Zvezda ima pobedu manje i 0:2 u međusobnim susretima sa Cedevitom. Jasno je da bi trebalo da se desi iznenađenje, pa da Zagrepčani izgube bar dve utakmice, a crveno-beli da dobiju sve koje su preostale.

"Šta da radimo. Trudili smo se, hteli smo da se izborimo za drugo mesto, očekivali smo još neki poraz Cedevite, ali smo mi izgubili. Ništa još nije gotovo, videćemo".

Upitan kako bi neočekivani poraz od Partizana mogao da se odrazi na ekipu, koja posle dva vezana trijumfa ima određene ambicije u Top 16 fazi Evrolige, Lazić je odgovorio da je "možda i bolje što je poraz došao u ovom trenutku".

"Naravno da nije dobro što smo izgubili od 'večitog' rivala, ali može da bude dobra lekcija i buđenje pred utakmice koje nas očekuju".




Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC