• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN: Zajednička večera i povreda Đumića

Autor mondo.rs

Izlaskom kompletnog tima u restoran "Franš" simbolično je obeleženo prvih mesec dana uspešnog rada pod vođstvom Aleksandra Džikića.

 KK Partizan zajednička večera Izvor: MN PRESS
Tačno mesec dana nakon prve pobede Partizana sa novim trenerom, prvotimci, stručni štab i deo klupskog rukovodstva okupili su se u sredu na zajedničkoj večeri.

Počev od 10. januara dobili su četiri i izgubili samo jedan meč, čime su praktično obezbedili opstanak u ABA ligi i ispunili najvažniji cilj u ovom delu sezone.

Crno-beli su dobre rezultate u prethodnom periodu proslavili tiho - bez "žive" muzike, alkoholnih pića i u današnje vreme gotovo neizbežnih "starleta".
Kapiten Vanja Marinković i drugovi su sedeli, ćaskali, šalili se i "kačili" zajedničke fotografije na svoje Instagram profile.

#dinnerwithmyteammates

A photo posted by Adin Vrabac (@vrabac7) on

Sa saigračima je bio duže vreme povređeni Mihajlo Andrić, a dobro raspoložen bio je i Božo Đumić, iako je u "Franš" došao na štakama!

Kako nezvanično saznajemo, stameni (i sve bolji) centar doživeo je stres frakturu stopala desne noge i trebalo bi da se vrati na teren tokom prve polovine aprila, kada će već biti u toku Superliga Srbije.

Mada svaku prognozu treba uzeti sa rezervom - o čemu najbolje svedoči upravo Andrićev primer od jesenas - Partizan će bez Đumića biti u preostala četiri kola regionalne lige, počev od subotnjeg gostovanja Tajfunu, zatim na finalnom turniru Kupa Koraća u Nišu (18-21. februara), kao i u uvodnim mečevima domaćeg prvenstva.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC