• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jović: Nadam se da ću igrati Kup

Autor mondo.rs

"Osećao sam bol još od gostovanja Panatinaikosu", otkrio je plejmejker Zvezde posle četvrte pobede crveno-belih u Top 16 fazi.

 Povreda Stefana Jovića, nadam se Kupu Izvor: MN PRESS

"Šta je sa Stefanom Jovićem?", pitanje je koje postavljano mnogima u dvorani Pionir dok je startni plejmejker crveno-belih sedeo na klupi u duelu sa Cedevitom, bez šanse da pomogne ekipi na terenu.

Bol u preponi bio je jači.

"Povreda... tek krećem sa rehabilitacijom i nadam se da će to proći jako brzo. Probao sam, žrtvovao sam se koliko mogu, kao i svi saigrači, ali taj bol u donjem trbuhu me je sprečio da se ispravim. To je bio najveći problem. Povredio sam se još protiv Panatinaikosa, ali nisu bili toliko jaki bolovi, a problem se povećavao. Sinoć smo uradili pregled, ustanovili šta je i sutra krećem sa rehabilitacijom i nadam se da ću do Kupa biti spreman".

Dakle, Zvezda će i u nedelju, protiv Sutjeske, igrati bez prvog organizatora igre, pa je jasno da će ga i tokom vikenda odmeniti Vasilije Micić, koji je večeras to uradio sjajno.

"Već smo pričali o Vasi. Drago mi je da je uradio sve što se tiče utakmice, da je vodio ekipu, organizovao napade, pogađao bitne šuteve. Ne samo on. Istakao bih i ostale, pre svega Guduru, koji je odigrao fantastičnu utakmicu", dodao je Jović i podvukao:

"Što se tiče defanzive, mislim da smo odigrali jednu od boljih utakmica".

Podvlačeći crtu pod urađenim nakon prve runde Top 16 faze, Jović je rekao da ekipa i dalje ide korak po korak, sa jasnim ciljem, ali bez previše priče na tu temu.

"Moram prvo da naglasim da smo imali dobar raspored što se tiče prvog kruga. Iskoristili smo maksimalno domaći teren, što nam je svima jako bitno. Sad sve pohvale za ono što smo odradili i idemo korak po korak, utakmicu po utakmicu. Nećemo da pričamo o onome što svi hoće da čuju, a to je Top 8. Idemo utakmicu po utakmicu".



Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC