• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vukoičić: Znali smo šta nas čeka u Beogradu

Bosna je došla u Beograd znajući da nema šta da traži protiv Partizana. Zato je trener Bosne Vlada Vukoičić mirno prihvatio ishod meča.

 Vukoičić: Znali smo šta nas čeka u Beogradu Izvor: MONDO

"Čestitam Partizanu na potpuno zasluženoj pobjedi, ali znajući okolnosti, pitanje pobjednika u ovom susretu nije se postavljalo ni prije meča. Iz tog razloga nema ni mjesta nezadovoljstvu, s obzirom da u klubu imamo dosta problema, naročito vezanih za igrački kadar, ali i to bi uskoro trebalo da riješimo", rekao je trener Bosne poslije poraza svog tima u 6. kolu NLB Lige.

Njegov kolega sa klupe Partizana Duško Vujošević zadovoljan je laganim trijumfom, ali i činjenicom da su mladi igrači iskoristili šansu koju im je ukazao.

"Igrali smo evroligaški meč u četvrtak protiv Orleana i dosta energije potrošili smo na tom meču. Najbitnije je da smo pobijedili, da smo poštedjeli Kecmana, a neki drugi igrači su iznijeli teret na svojim leđima. Uz to, bitna je činjenica da su mladi košarkaši dobili šansu da se atraktivnim potezima zahvale sjajnoj publici na podršci tokom cijelog meča", izjavio je Vujošević.

On je dodao da je Bosna bila u problemima, što je pomoglo njegovom timu, ali je podvukao: "Problemi su i za nas skoro normalni uslovi rada".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC