• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivković: Razigrali smo Zvezdu...

Autor mondo.rs

Trener Efesa kazao je Crvena zvezda zasluženo slavila u Vršcu, ali i da njegov tim ima vrlo povoljan raspored do kraja Top 16 faze.

 Dušan Ivković o Zvezda Efes Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Košarkaši Crvene zvezde gubili su na poluvremenu od Efesa sa osam razlike, ali su odličnim "otvaranjem" treće četvrtine uspeli da brzo "otope" prednost koju je imao turski tim, potom i da povedu i zabeleže petu pobedu u TOP 16 fazi Evrolige.

 I dan pred utakmicu, trener Efesa Dušan Ivković govorio je o važnosti utakmice...

To je još jednom ponovio posle meča.

"Ovo je bila izuzetno važna utakmica za oba tima. Što se tiče igre mog tima, odigrali smo dva različita poluvremena. Imali smo dobar, naglašeni karakter u odbrani, naročito u drugoj četvrtini, koji smo uspeli da rešimo sa 13 poena razlike. A drugo poluvreme je bila sušta suprotnost...", kazao je Ivković.

Treću deonicu Zvezda je dobila 25:19.

"Na neki način Crvenu zvezdu smo razigrali početkom drugog poluvremena. Primili smo sedam poena na početku iz tranzicije, izgubili smo kontrolu, a Zvezda je generalno gledajući potpuno zasluženo pobedila", kazao je on.

Dušan Ivković je takođe ocenio da njegov tim ima "pristojan raspored", pre svega jer od preostalih šest utakmica - četiri igra pred svojim navijačima, a preostale dve u Istanbulu, protiv Darušafake i Fenerbahčea, tako da neće morati na putovanja.

Takođe, on je istakao da očekuje da Nenad Krstić za dve nedelje počne da radi sa timom.

Najbolji kod Efesa, hrvatski košarkaš Dario Šarić, nije mogao da konkretno "identifikuje" šta je bio problem sa njegovim timom.

"U teškoj smo situaciju za ulazak u TOP 8, ali ekipa je kvalitetna, tako da se nadam da će nam ovo biti škola i da ćemo početi da igramo u skladu sa svojim mogućnostima. Ne znam koji je ključni momenat utakmice, ali mislim da umor nije najvažniji faktor", kazao je Šarić.

Pohvalio je zvezdine mlade košarkaše Gudurića i Dangubića...

"Zvezda se dobro uskladila dolaskom Micića, tu je i Gudurić, Dangubić, svi mladi igrači, imaju dobru hemiju sa starijima. Cirbes igra najbolju evroligašku sezonu, možda je ona Zvezda kada smo mi (Cibona - prim. aut.) osvojili Jadransku ligu bila jača, ali ova ekipa ima hemiju", kazao je on.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC