• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić: Skromnost je, valjda, vrlina?

Autor mondo.rs

Trener Zvezde još ne želi da diskutuje o četvrtfinalu Evrolige, a ne krije da su ga povredile neke nekorektne reakcije posle neuspeha u Kupu.

 Dejan Radonjić o Zvezda Efes Izvor: MN PRESS

Dejan Radonjić ocenio je pobedu Crvene zvezde nad Efesom (91:82) u Vršcu "istorijskom" i rekao da ga skromnost i vaspitanje sprečavaju da u momentima slavlja konkretnije odgovori na "niske udarce" posle poraza od Partizana u polufinalu Kupa Koraća, minulog vikenda.

"Posle Niša ima mnogo toga da se kaže... Kad vidim neke stvari, postaju mi degutantne. Sad bi trebalo da iskoristim situaciju da kažem više od onoga što inače govorim, ali valjda su skromnost i vaspitanje vrlina, a ne mana", rekao je strateg crveno-belih.

 Njegov tim popravio je skor na 5-3 i ostavio petoplasirani Efes (3-5) praktično tri koraka iza, imajući u vidu i bolji skor u međusobnim susretima.

"Istorijska pobeda Zvezde. Već imamo pobedu više nego u celoj Top 16 fazi prošle sezone. To će ostati zapisano, kao i još mnogo toga", prokomentarisao je Radonjić.

Na konstataciju novinara da će za plasman u četvrtfinale plej-ofa Evrolige biti dovoljne još tri pobede iz preostalih šest kola, odgovorio je...

"Prvi put čujem za to. Šta ako Efes dobije svih šest?"



"Izuzetno sam zadovoljan svim onim što smo uradili u Evroligi. Dosadan sam, ali moram da ponovim. Izvukli smo se iz katastrofalne situacije u prvoj fazi, kada mi je u jednom trenutku rečeno da se okrenemo drugim takmičenjima, da odustanemo od Evrolige. Ne znam da li ćemo otići još dalje ili nećemo, ali sezona je već fantastična".

Radonjić je pohvalio svoje igrače zbog toga što su u drugom poluvremenu izvršavanjem zadataka (naglasio je agresivnost u odbrani i poboljšan defanzivni skok) nadoknadili "minus osam" iz prvog dela i što su odstranili nervozu koja se "uvukla" zbog spornih sudijskih odluka.

"Krajem prvog poluvremena smo ispoljili više nervoze nego što je potrebno i dobro za ovakav meč. Odjednom smo počeli da reagujemo loše, ali smo izvukli pouke iz nekih ranijih utakmica i u drugom poluvremenu se nije videlo ništa od toga. Radili smo stvari koje su bile potrebne da bismo bili bolji od jednog sjajnog Efesa".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC