• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dangubić: Vrščani, hvala!

Autor mondo.rs

Spisku lepih uspomena iz "Milenijuma", Dangubić je u petak dodao jednu od najlepših - odličnu rolu u pobedi nad Efesom.

 Nemanja Dangubić Hvala Vrščani Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Nemanja Dangubić voli da igra u Vršcu!

Na parketu nekadašnjeg Hemofarma, u kojem je igrački stasavao, Pančevac se i ovog petka osetio odlično i dao možda i odlučujući impuls Zvezdinoj pobedi nad Efesom.

"Bila je to pre svega timska pobeda", nije hteo da posle utakmice lično prihvata čestitke.

"Neke stvari koje su moji saigrači dobro uradili se možda ne vide kroz poene i statistiku, ali svi smo dali doprinos. Znali smo da nas čeka težak posao, da Efes igra dosta 'pik en rol' igre, da dosta šutira, da dosta koristi stranu pomoći... Čim smo uspeli da reagujemo na to vratili smo se u meč", dodao je.

Nakon trijumfa priznaje da je nervozno ušao u utakmicu.

"U početku nisam krenuo kako sam želeo, bilo je nervoze, ali su mi saigrači pomogli da se vratim. Mnogo me lepih uspomena veže za ovu dvoranu. Drago mi je jer su Vrščani mogli da gledaju Zvezdu i hvala im na pomoći, kao i našim navijačima koji su doputovali".

S obzirom na skor 5-3, nameće se priča o otvorenom putu ka Top 8 fazi...

"Ne smemo mnogo da gledamo napred. Poslednji deo sezone je počeo, gde je svaka utakmica mnogo bitna. Počinje borba za trofeje i znamo koliko će biti teško da ostvarimo i taj i ostale ciljeve. Moramo da radimo, da idemo iz meča u meč i da probamo da tako napravimo dobar rezultat", rekao je jedan od igrača odluke u "Milenijumu".

GUDURIĆ O DOGOVORU NA POLUVREMENU

Izvor: MN PRESS


Zvezda je na poluvremenu gubila sa 38:46 nakon sjajne serije Efesa u završnici prvog dela, ali su se crveno-beli u nastavku susreta digli, a jedan od nosilaca igre bio je Marko Gudurić, koji je istakao da je ekipa poštovala dogovor sa odmora.

"Otvorili smo dobro meč, držali smo našu igru, ali je došlo do pada pred poluvreme, a oni su to iskoristili. Međutim, onda smo se dogovorili da igramo našu igru, da se dignemo, nismo bili zabrinuti... Uspeli smo u tome, pojačali smo odbranu, došli su laki poeni, a onda su i neki šutevi ulazili, te smo mi zasluženo pobedili", rekao je Gudurić.

On je dodao da se svi u ekipi potajno nadaju plasmanu u Top 8 fazu Evrolige, ali da je "bitno da ekipa ide od utakmice do utakmice".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC