• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jović: Treba mi vremena, Micić: Ovo smo mi!

Autor mondo.rs

Stefan Jović otkrio posle trijumfa nad Efesom da je oslabio četiri kilograma tokom oporavka od povrede u prethodnih desetak dana.

 Jović i Micić posle meča Efes Zvezda Izvor: MN PRESS

Posle propuštenog završnog turnira Kupa Koraća, Stefan Jović ponovo je u petak izašao na parket i organizovao igru Crvene zvezde Telekom.

Doduše, duplo više vremena (26 minuta) na toj poziciji je proveo Vasilije Micić, jer Jović još nije potpuno spreman. Kada će biti?

"Kako sam igrao danas - tako sam i trenirao prethodna dva dana", rekao je novinarima u svlačionici posle važne pobede nad Efesom (91:82).

"To je trenutno moj maksimum, da po dva-tri minuta budem na terenu, jer jednostavno 12 dana nisam mrdnuo, ni radio ništa. Izgubio sam četiri kilograma i to je trenutno to. Nadam se da će za desetak dana, uz trening i teretanu, ta mišićna masa i mišići da se podignu", dodao je.

Posle lošeg i nervoznog kraja prvog dela utakmice, Zvezda je u nastavku odigrala višestruko čvršće, snažnije i pribranije. Kakav je bio dogovor u svlačionici?

"Nekako, u prvom poluvremenu smo igrali u grču, jer je juče pobeda Panatinaikosa povećala težinu meča i poremetila neke naše planove, ali bez obzira na sve to, opet moram da pohvalim ambijent, navijači su nam sve vreme davali vetar u leđa sa tribina. Uz njihovu pomoć smo odigrali kako treba".

Njegov "prvi zamenik" Vasilije Micić ocenio je večerašnju pobedu kao najbitniju ove sezone, jer je tim uspeo da se izdigne posle poraza od Partizana u Kupu Radivoja Koraća.

"Svi smo bili svesni blede partije u Kupu, pa smo ovde pružili maksimum i pokazali karakter", rekao je Micić.

Marko Gudurić, Nemanja Dangubić i Micić su bili nosioci igre crveno-belih u drugom poluvremenu, a plejmejker Zvezde je rekao da to pokazuje kvalitet tima.

"To je naš kvalitet. Svih 12 igrača igra i daje doprinos. Drago mi je što se Jovke (Jović) vratio, još malo mu je potrebno da vrati formu. U ovakvom sastavu smo uvek konkurentni", rekao je Micić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC