• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lazić: Dogovor je bio - izbiti Kup iz glave

Autor mondo.rs

"Došli smo u pauzi ovde u svlačionicu i rekli da ćemo da zaboravimo i prvo poluvreme i Kup... Pokazali smo da smo jači od tih stvari", kaže kapiten Zvezde posle pobede nad Efesom.

 Branko Lazić Zaboravili kup Izvor: MN PRESS

Kapiten Zvezde Branko Lazić ubacio je prvu trojku na meču protiv Efesa i palcem u ustima poslao poruku najbližima. Naravno - taj koš, kao i kompletnu jako važnu pobedu, posvećuje svojoj ćerki, koja se rodila ove nedelje.

"Posebna je utakmica bila za mene, kao što znate postao sam tata pre dva dana, dobio sam ćerku i bilo je jako teško pripremiti se za utakmicu, ali uspeo sam da to večeras koliko-toliko ostavim po strani, da izađem na teren, da pružim maksimum i da pomognem ekipi", rekao je posle meča.

Da li mu je trener dao kratak "brejk" zbog prinove?

"Dobio sam u sredu poštedu jutarnji trening, toliko...", nasmejao se Lazić, kome su se na licu ocrtavali zadovoljstvo i dvostruki umor. Fizički umor - od utakmice, psihološki - od teških dana kroz koje je ekipa prošla prethodnih dana.

"Hvala svima u Vršcu"

Posebnu zahvalnost Lazić je uputio na račun domaćina i organizatora utakmice. "Bilo je drugačije nego u Pioniru, ali zahvalio bih se svima u Vršcu koji su nam omogućili da se osećamo kao kod kuće, takođe i osoblju u Vili Breg, kao i ljudima u 'Milenijumu'. Stvarno nije bilo nikakvih problema...", istakao je.

Bolan poraz u polufinalu Kupa provejavao je među crveno-belima i kroz početak jučerašnjeg meča u "Milenijumu"

"Bilo je oscilacija, nervoze sa naše strane, zbog Kupa je sve to negde ostalo u nama, ali uspeli smo da se izdignemo iz toga, što se već videlo u prvom delu. U pauzi smo došli ovde, u svlačionicu, i dogovorili smo se da jednostavno ostavimo sve po strani, celo prvo poluvreme i Kup i da izađemo na teren i da odigramo kako igramo cele sezone. To smo i uradili", prepričao je Lazić.

Upitan za Top 8 fazu, bombastične naslove u medijima posle velike pobede, kao i za eventualni pritisak koji će nositi borba za plej-of, podsetio je na prethodni period.

"Navikli smo već na pritisak, s obzirom na to kakvi su bili naslovi oko Kupa. Kad smo to prevazišli, prevazići ćemo i ovo. Jednostavno, tako je - kako je. Na nama je da igramo košarku".

"Svi su bili skeptični po pitanju ove utakmice, pitali se kako ćemo se izdići iznad svega što se dogodilo, kako ćemo odigrati kako treba, ali pokazali smo da možemo da se izdignemo iznad toga. Uspeli smo da pokažemo da smo jači od tih stvari", podvukao je Lazić, koji je poslednji napustio svlačionicu, u društvu Nebojše Ilića, koji je juče proslavio 48. rođendan.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC