• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević: Imamo šansu u Litvaniji

Košarkaši Partizana u četvrtak će se u Viljnusu sastati sa ambicioznim Lijetuvos Ritasom, u meču četvrtog kola B grupe Evrolige.

 Vujošević: Imamo šansu u Litvaniji  Izvor: MONDO

Trener crno-bijelih Duško Vujošević rekao je da će njegov tim borbenošću tražiti šansu da pobijedi, uprkos činjenici da je domaćin favorit.

"Lijetuvos nema izrazitih zvijezda, igraju timski i igrači su posvećeni ekipi. Svoje nedostatke kompenzuju radom... Hala im prima više od 10.000 gledalaca, stalno je puna, tako da imaju pravi domaći teren", rekao je Vujošević novinarima u Beogradu.

"Čeka nas jako teška utakmica. Oni su favoriti, a mi ćemo šansu tražiti u angažovanoj igri. Možda će i oni osjetiti pritisak, što mi takođe možemo da iskoristimo".

Lijetuvos je u prvim kolima pobijedio Efes Pilsen kod kuće i Orlean u gostima, a izgubio je od Olimpijakosa u Pireju. Partizan je poslije poraza od Unikahe i Efesa, pobijedio Orlean u Pioniru.

Za Lijetuvos igraju reprezentativac Srbije Bojan Popović, bivši igrač Crvene zvezde Milko Bjelica i Dejan Borovnjak, igrač koji nije uspio da se izbori za mjesto u Partizanu.

"Primjećujem da se stvorila atmosfera da ekipa u kojoj igraju Bjelica i Borovnjak ne može da pobijedi Partizan. Ne znam odakle takvo mišljenje, kao da oni nisu mogli da napreduju", rekao je Vujošević.

Glavna briga osmostrukog uzastopnog prvaka Srbije ove sezone je neuigranost ekipe, koja se okupila neposredno pred početak sezone. Vujošević kaže da se tim popravio, ali da još nije na potrebnom nivou.

"Ostaje još da se radi, ali možemo da funkcionišemo. Imamo kontrolu. Svaki trening nam znači, kao i svaka utakmica. Postajemo bolji, mi smo takva ekipa, ali biće potrebno još rada".

(Beta, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC